Suklaa Love Letter - ValkoinenSuklaa Love Letter - ValkoinenSuklaa Love Letter - ValkoinenSuklaa Love Letter - ValkoinenSuklaa Love Letter - Valkoinen
Suklaa Love Letter - ValkoinenSuklaa Love Letter - ValkoinenSuklaa Love Letter - ValkoinenSuklaa Love Letter - ValkoinenSuklaa Love Letter - Valkoinen

Suklaa Love Letter

9,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Maku
  • Perinteinen belgialainen Callebaut-suklaa
  • Käsin kaadettu sinulle, syötävällä
  • Rehellinen suklaa QPP-laatumerkin ansiosta
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoja rakkauskirjeestä:
Käytettävissä olevat kirjaimet: A t / m Z
Suklaa maku: maito, tumma, valkoinen
Paino: n. 250 grammaa
Extra: painat valkoista suklaata sydämeen
Kaakaoprosentti: 28%
Ainekset: sokeri, kaakaovoi [5], täysmaitojauhe, kaakaomassa [5], emulgointiaine: soijalesitiini, vanilja, aromi [5], laadukas kumppanuusohjelma

Huomio: Kun ulkolämpötila on 25 astetta tai yli, emme voi taata suklaan laatua. Jos sinulla on kysymyksiä suklaamääräyksistä, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Lisää tietoa
Suklaamme on valmistettu perinteisestä belgialaisesta Callebaut suklaasta, brändistä, joka tunnetaan sen voimakkaasta makuista ja erinomaisesta laadusta. Suklaamme valmistetaan tuoreena ja toimitetaan samana päivänä. Suklaa kestää vuosittain, säilytetään viileässä ja pimeässä paikassa 14-18 ° C: ssa.

Rehellinen suklaa: QPP-laatumerkki
Tämä suklaa valmistetaan kaakaopavun viljelijöistä, jotka ovat liittyneet Callebautin Quality Partner Programiin. Tämän ohjelman tavoitteena on parantaa yhteistyössä toimineiden kaakaonviljelijöiden työoloja ja elämänlaatua kolmannen maailman maiden kanssa. Nyt voit rehellisesti nauttia maukkaimmista suklaista!

Yllätä joku herkullisen suklaan kanssa Rakkauskirje omalla valokuvallasi lahjaksi!

Etsitkö romanttista valentine-lahjaa? Sitten yllättää rakkaasi tämän herkullisen rakkauskirjeen kanssa omalla valokuvallasi ja tekstillänne. Et tarvitse enää Cupidia tällä herkullisella ja henkilökohtaisella yllätyksellä. Koska tiedät: tapa rakastaa on hänen vatsaansa!

Tee suklaakirjeesi entistä erikoisempi lisäämällä valokuva tai teksti. Voit valita kaikki aakkosten kirjaimet. Varmista, että tämä kirje on romanttinen erikoismalleissamme! Love Letter on valmistettu herkullisesta perinteisesti valmistetusta Callebaut-suklaasta.

Instant hintahinta a Suklaa Love Letter ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?