Suklaa Joulupallo - MaitoaSuklaa Joulupallo - MaitoaSuklaa Joulupallo - MaitoaSuklaa Joulupallo - MaitoaSuklaa Joulupallo - MaitoaSuklaa Joulupallo - MaitoaSuklaa Joulupallo - Maitoa
Suklaa Joulupallo - MaitoaSuklaa Joulupallo - MaitoaSuklaa Joulupallo - MaitoaSuklaa Joulupallo - MaitoaSuklaa Joulupallo - MaitoaSuklaa Joulupallo - MaitoaSuklaa Joulupallo - Maitoa

Suklaa Joulupallo

14,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Maku
  • Perinteinen belgialainen Callebaut-suklaa
  • Käsin kaadettu sinulle, syötävällä
  • Rehellinen suklaa QPP-laatumerkin ansiosta
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoja suklaan joulupallosta
Korkeus: 13 cm
Paino: ± 200 grammaa
Suklaa: maitosuklaa, jossa on valkoinen levy
Kaakaoprosentti: 33,6%
Ainekset: sokeri, kaakaovoi [5], täysmaitojauhe, kaakaomassa [5], emulgointiaine: soijalesitiini, vanilja, aromi [5], laadukas kumppanuusohjelma

Huomio: Kun ulkolämpötila on 25 astetta tai yli, emme voi taata suklaan laatua. Jos sinulla on kysymyksiä suklaamääräyksistä, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Lisätietoja Callebaut Chocolate
Suklaamme on valmistettu perinteisestä belgialaisesta Callebaut suklaasta, brändistä, joka tunnetaan sen voimakkaasta makuista ja erinomaisesta laadusta. Suklaamme valmistetaan tuoreena ja toimitetaan samana päivänä. Suklaa kestää vuosittain, säilytetään viileässä ja pimeässä paikassa 14-18 ° C: ssa.

Rehellinen suklaa: QPP-laatumerkki
Tämä suklaa valmistetaan kaakaopavun viljelijöistä, jotka ovat liittyneet Callebautin Quality Partner Programiin. Tämän ohjelman tavoitteena on parantaa yhteistyössä toimineiden kaakaonviljelijöiden työoloja ja elämänlaatua kolmannen maailman maiden kanssa. Nyt voit rehellisesti nauttia maukkaimmista suklaista!

Kaikki joululahjat >

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja suklaasta.

Yllätä joku herkullisella joulupallolla, jossa on oma valokuva ja teksti!

Etsitkö hauskaa ja maukasta joululahjaa? Yllätä joku, jolla on henkilökohtainen suklaa, joka on tehty Callebaut-suklaasta! Valmistettu suosikki valokuva, logo tai teksti. Tämä varmasti on maukas lahja koristella joulukuusi!

Muokkaa suklaan joulupalloa haluamallasi tavalla omalla valokuvallasi, logolla tai tekstillä. Käytä helppokäyttöistä valokuvamateriaalia, joka tekee suunnittelusta entistäkin erikoisemman ja tarjoaa valikoiman erilaisia ​​hienoja kehyksiä. Valokuvasi, logosi tai teksti tulostetaan valkoiselle suklaalle ja asetetaan joulupallon etupuolelle. Loput on valmistettu perinteisestä belgialaisesta Callebaut-suklaasta. Ainutlaatuinen lahja nauttia perheen ja ystävien kanssa!

Instant hintahinta a Suklaa Joulupallo ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

0031 111 712 466 (English) / zakelijk@yoursurprise.com

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?