Suklaa isänpäiväkortti - tummaSuklaa isänpäiväkortti - tummaSuklaa isänpäiväkortti - tummaSuklaa isänpäiväkortti - tummaSuklaa isänpäiväkortti - tumma
Suklaa isänpäiväkortti - tummaSuklaa isänpäiväkortti - tummaSuklaa isänpäiväkortti - tummaSuklaa isänpäiväkortti - tummaSuklaa isänpäiväkortti - tumma

Suklaan isänpäiväkortti

14,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Koko
Maku
  • Perinteinen belgialainen Callebaut-suklaa
  • Käsin kaadettu sinulle, syötävällä
  • Rehellinen suklaa QPP-laatumerkin ansiosta
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoa Ison Isänpäiväkortista:
Suklaa maku: maito, tumma tai valkoinen
Koko: 9x13 cm.
Paino: ± 130 grammaa
Huomaa: suklaakortissa on aina valkoinen päällys!
Kaakaoprosentti: 53,7%
Ainekset: sokeri, kaakaovoi [5], täysmaitojauhe, kaakaomassa [5], emulgointiaine: soijalesitiini, vanilja, aromi [5], laadukas kumppanuusohjelma

Lisätietoja Callebaut Chocolate
Suklaamme on valmistettu perinteisestä belgialaisesta Callebaut suklaasta, brändistä, joka tunnetaan sen voimakkaasta makuista ja erinomaisesta laadusta. Suklaamme valmistetaan tuoreena ja toimitetaan samana päivänä. Suklaa kestää vuosittain, säilytetään viileässä ja pimeässä paikassa 14-18 ° C: ssa.

Rehellinen suklaa: QPP-laatumerkki
Tämä suklaa valmistetaan kaakaopavun viljelijöistä, jotka ovat liittyneet Callebautin Quality Partner Programiin. Tämän ohjelman tavoitteena on parantaa yhteistyössä toimineiden kaakaonviljelijöiden työoloja ja elämänlaatua kolmannen maailman maiden kanssa. Nyt voit rehellisesti nauttia maukkaimmista suklaista!

Yllätä herkullisella suklaalla Isänpäiväkortti, jossa on valokuva ja teksti!

Tee Sweetest kortti Isänpäivä; tämä ei ole mikään kortti vaan herkullinen suklaakortti, jossa on oma valokuva ja teksti! Yllätä isäsi alkuperäisellä suklaakortilla, joka on painettu erityisesti parhaalle isälle!

Valitse suosikki Isänpäiväsi helppokäyttöinen valokuvaeditori ja tee ainutlaatuinen Isänpäivä -kortti omalla valokuvallasi ja tekstillasi. Kortti valmistetaan perinteisestä Callebaut-suklaasta ja on saatavilla erilaisissa suklaissa.

Huomio: Parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi emme lähetä suklaata, jos lämpötila on yli 25 astetta. Voit vain tilata ja suklaata lähetetään heti kun lämpötila on tarpeeksi alhainen uudelleen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Instant hintahinta a Suklaan isänpäiväkortti ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?