Suklaa Äitipäivän kortti - Suuri (tumma)Suklaa Äitipäivän kortti - Suuri (tumma)Suklaa Äitipäivän kortti - Suuri (tumma)
Suklaa Äitipäivän kortti - Suuri (tumma)Suklaa Äitipäivän kortti - Suuri (tumma)Suklaa Äitipäivän kortti - Suuri (tumma)

Suklaa äitipäiväkortti

19,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Koko
Maku
  • Perinteinen belgialainen Callebaut-suklaa
  • Käsin kaadettu sinulle, syötävällä
  • Rehellinen suklaa QPP-laatumerkin ansiosta
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoja ison äitienpäiväkortista:
Suklaa maku: maito, tumma tai valkoinen
Koko: 18x12 cm.
Paino: ± 260 grammaa
Huomaa: suklaakortissa on aina valkoinen päällys!
Kaakaoprosentti: 53,7%
Ainekset: sokeri, kaakaovoi [5], täysmaitojauhe, kaakaomassa [5], emulgointiaine: soijalesitiini, vanilja, aromi [5], laadukas kumppanuusohjelma

Huomio: Kun ulkolämpötila on 25 astetta tai yli, emme voi taata suklaan laatua. Jos sinulla on kysymyksiä suklaamääräyksistä, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Lisätietoja Callebaut Chocolate
Suklaamme on valmistettu perinteisestä belgialaisesta Callebaut suklaasta, brändistä, joka tunnetaan sen voimakkaasta makuista ja erinomaisesta laadusta. Suklaamme valmistetaan tuoreena ja toimitetaan samana päivänä. Suklaa kestää vuosittain, säilytetään viileässä ja pimeässä paikassa 14-18 ° C: ssa.

Rehellinen suklaa: QPP-laatumerkki
Tämä suklaa valmistetaan kaakaopavun viljelijöistä, jotka ovat liittyneet Callebautin Quality Partner Programiin. Tämän ohjelman tavoitteena on parantaa yhteistyössä toimineiden kaakaonviljelijöiden työoloja ja elämänlaatua kolmannen maailman maiden kanssa. Nyt voit rehellisesti nauttia maukkaimmista suklaista!

Yllätä herkullisella suklaalla Äidinpäiväkortti, jossa on valokuva ja teksti!

Make sweetest kortti äitienpäivä; tämä ei ole mikään kortti vaan herkullinen suklaakortti, jossa on oma valokuva ja teksti! Yllätä äitisi alkuperäinen suklaakortti, joka on painettu erityisesti parhaalle äidille!

Valitse suosikki Äitiipäivä -muotoilu helppokäyttöisessä kuvankäsittelyohjelmassamme ja tee ainutlaatuinen äitipäiväkortti omalla valokuvallasi ja tekstillasi. Kortti valmistetaan perinteisestä Callebaut-suklaasta ja on saatavilla erilaisissa suklaissa.

Instant hintahinta a Suklaa äitipäiväkortti ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

+358942450796 (Englanti)

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?