Kaiverrettu puu sydän - PunainenKaiverrettu puu sydän - PunainenKaiverrettu puu sydän - PunainenKaiverrettu puu sydän - PunainenKaiverrettu puu sydän - PunainenKaiverrettu puu sydän - PunainenKaiverrettu puu sydän - Punainen
Kaiverrettu puu sydän - PunainenKaiverrettu puu sydän - PunainenKaiverrettu puu sydän - PunainenKaiverrettu puu sydän - PunainenKaiverrettu puu sydän - PunainenKaiverrettu puu sydän - PunainenKaiverrettu puu sydän - Punainen

Kaiverrettu puu sydän - Punainen

14,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
  • Toimitusosoite valintasi mukaan
  • Lahjakortti + ilmainen lahjakortti
  • 100% laatua
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoja kaiverrettua punaista puurakennetta:
Mitat: 23 x 22 x 1,5 cm
Väri: punainen pinnoite
Materiaali: kiinteä höyrytetty pyökki
Mukauttaminen: kaiverrettu teksti
Kiinnitysjärjestelmä: kätevä koukku
Extra: kaiverrus paljastaa puun alapuolella!

Yllätä jonkun kanssa ihana punainen kaiverrettu puinen sydän!

Etsitkö trendikästä mutta romanttista lahjaa? Yllätä joku tämän kaunis, henkilökohtainen puinen sydän, kaiverrettu tekstin valintasi. Puinen sydän on varustettu punaisella maalikerroksella antaen sille todella romanttisen ilmeen. Tämä antaa myös kaiverrukselle ainutlaatuisen puisen ilmeen, joka luo todella hienon ja henkilökohtaisen sydämen antaa rakastettusi Ystävänpäivällä. Samaan aikaan kaiverrettu puinen sydän näyttää myös hyvältä sisustukselta tai tekee äitisi suuren lahjan Äitienpäivällä.

Suunnittelu on kaiverrettu punaiseen, puiseen sydämeen mahdollisimman huolellisesti ja tarkasti. Pyöreän sydän on hieno viimeistely, joten siinä ei ole teräviä reunoja. Lisäksi sydämessä on kaunis, kevyt ja kiiltävä punainen maali. Kätevä koukku helpottaa yksilöllisen puisen sydämen ripustamista. Tee jokaisesta sydämestä todella ainutlaatuinen ja henkilökohtainen nimesi tai tekstisi mukaan!

Instant hintahinta a Kaiverrettu puu sydän - Punainen ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

0031 111 712 466 (English) / b2b@yoursurprise.fi

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?