Kynttilä - pääsiäinenKynttilä - pääsiäinenKynttilä - pääsiäinenKynttilä - pääsiäinenKynttilä - pääsiäinenKynttilä - pääsiäinen
Kynttilä - pääsiäinenKynttilä - pääsiäinenKynttilä - pääsiäinenKynttilä - pääsiäinenKynttilä - pääsiäinenKynttilä - pääsiäinen

Kynttilä - pääsiäinen

12,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
  • Super terävä tuloste sinun kauniin valokuvasi kanssa (kollaasi)
  • Kauniit mallit jokaiseen tilaisuuteen
  • Pitkään polttavaa aikaa, joten nautintoaikoja
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoja kynttilästä - pääsiäinen:
Korkeus: 13 cm
Halkaisija: 7 cm
Palavat tuntia: 40

Hanki henkilökohtainen pääsiäisen toiveesi painettuun tähän kauniiseen kynttilään!

Toivottakaa joku hyvää pääsiäistä alkuperäisellä tavalla tämän kynttilän kanssa! Hanki oma teksti ja kaunis pääsiäinen muotoilu painettu kynttilälle. Iloinen pääsiäinen tervehdys, mutta hieman erilainen. Tämän pääsiäisaiheisen kynttilän avulla voit kirjaimellisesti kirkastaa juhla-pöydän! Suunnitelmassa on tilaa lisätä vastaanottimen (nimet) nimi. Tällä tavoin sinulla on todella hauska ja ainutlaatuinen lahja pääsiäisenä. Sopiva lahja perheelle, ystäville tai työtovereille.

Tämä pääsiäisaiheinen kynttilä on korkeudeltaan 13 cm ja halkaisijaltaan 7 cm. Pääsiäiskynttilä ei ole vain hauska esine antaa lahjaksi, mutta 40 polttavaa tuntia sopii myös pöydänne sopivaksi juhlapäivällisellä vieraille. Näin voit luoda tyylikkäästi pöydän, jossa on juhlava kosketus, jonka voit nauttia tuntikausia. Voit valita erilaisista pääsiäiskuvioista täydellisen henkilökohtaisen lahjan luomiseksi! Tee pääsiäinen entistä mukavammaksi tämän kauniin kynttilän kanssa.

Instant hintahinta a Kynttilä - pääsiäinen ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

0031 111 712 466 (English) / b2b@yoursurprise.fi

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?