< Takaisin
  • Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • Valmistettu rakkaudella
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
Kaikki Kesä lahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.7
Katso kaikki 57 arvostelut
Niina
jätetty 10-06-19

"Olin jälleen tyytyväinen ostoksiini ja on kiva asioida teillä jatkossakin. Uutuuksia ja tarjouksia on.."

10 / 10
Niina
jätetty 10-06-19

"Hienoja tilauksia ja hyvää palvelua! Ei ole juuri valittamista. "

10 / 10
Tuomas
jätetty 27-05-19

"Tuotteen painatukset eivät onnistuneet mutta reklamaation käsittely oli täydellistä! "

9 / 10

Kesä

Suomen kesä on ainutlaatuinen! Lämpötila nousee vihdoinkin, päivät ovat pitkiä ja valo hemmottelee meitä. Lapset ovat lomalaitumilla ja kesän lomamatkan suunnittelu käy kuumana. On suuntana sitten kaupunkiloma tai kesämökki niin tärkeintä on rentoutua ja viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Kesällä myös juhlitaan monenlaisia juhlia, ehkä kalenterissa on häät, rippijuhlat, syntymäpäivät tai ristiäiset. Meiltä löydät parhaat lahjat jokaiseen hetkeen ja jokaisen lahjan voit yksilöidä tekstillä tai kuvalla.

Juhannus 2019

Monen kesä alkaa kunnolla juhannusjuhlasta. Kaupungit tyhjenevät ja ihmiset kokoontuvat yhteen juhlistamaan keskikesän juhlaa. Ilahduta juhlien isäntää tai emäntää viemällä lahjaksi kaiverretut lasit. Olutlasi, viinilasi, shottilasi, vesilasi, jokaiselle juomalle löytyy oma yksilöllinen lasi! Tai yksilöi vieraille omat muovilautaset. Erityisesti lapsivieraille nämä rikkoutumattomat ja uniikit lautaset ovat erinomainen juhannuslahja!

Grillaus

Grillikausi käynnistyy ja sitä varten on hyvä varautua hyvillä välineillä. Nahkainen esiliina on jokaisen grillimaisterin must have! Ja tyylin täydentää tietenkin nahkaiset patakintaat. Ja ihana lahjaidea on myös laadukkaasta puusta valmistettu tarjoilualusta , johon voit kaiverruttaa haluamasi tekstin. Siihen on kätevä laittaa kesäherkut esille ja puinen luonnonmateriaali on kaunis jokaisessa kattauksessa.

Rannalle

Kesällä monet päivistä vietetään tietenkin rannalla. Rannalla on kätevää kun jokaisella on yksilöity pyyhe. Voit luoda uniikit pyyhkeet nimellä tai kuvalla ja näin varmistat paikkasi aurinkotuolissa. Muistathan myös pitää huolen, että juot tarpeeksi vettä. Jotta vesipullo ei joudu hukkaan tee siitä yksilöity lisäämällä pulloon oma kuva tai nimi! Pää on hyvä suojata joko lippiksellä tai aurinkohatulla ja loman kruunaa yksilölliset sandaalit! Voit painattaa flip flopeihin haluamasi kuvan! Ja tietenkin kaikki rantatarvikkeet voit kantaa rannalle yksilöllisellä rantakassilla. Nyt olet valmis. Ei muuta kuin lomalle lompsis!
+ Lue lisää...

Olemme käytettävissä arkisin klo 10.00 - 12.00.


Tilaa uutiskirjeemme ja saat -10% ensimmäisestä tilauksestasi!

YourSurprise

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
Alankomaat

Liikelahjat

Liike- ja yrityslahjat
Suuret määrät
Jokainen lahja yksilöitynä

Liikelahjojen myyntitiimi
Puhelin / sähköposti : 09 42450796

Voinko auttaa?
1