• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
< Takaisin
Kaikki Kesä lahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 92 arvostelut
Paula
jätetty 19-10-19

"Tilauksen paketti oli hieman kärsinyt, muuten olin todella tyytyväinen! "

10 / 10
virpi
jätetty 19-10-19

"Kaikki ok , mutta periaatteessa anna aina kuitenkin 9 ! Tilauksen yhteydessä en ymmärtänyt, että paketti.."

9 / 10
Annukka
jätetty 16-10-19

"Helpot sivut ja ohjeet,nopea toimitus.🤗 Tilaamani tuote oli juuri sellainen kuin pitikin!!💕 "

10 / 10

Kesä

Suomen kesä on ainutlaatuinen! Lämpötila nousee vihdoinkin, päivät ovat pitkiä ja valo hemmottelee meitä. Lapset ovat lomalaitumilla ja kesän lomamatkan suunnittelu käy kuumana. On suuntana sitten kaupunkiloma tai kesämökki niin tärkeintä on rentoutua ja viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Kesällä myös juhlitaan monenlaisia juhlia, ehkä kalenterissa on häät, rippijuhlat, syntymäpäivät tai ristiäiset. Meiltä löydät parhaat lahjat jokaiseen hetkeen ja jokaisen lahjan voit yksilöidä tekstillä tai kuvalla.

Juhannus 2019

Monen kesä alkaa kunnolla juhannusjuhlasta. Kaupungit tyhjenevät ja ihmiset kokoontuvat yhteen juhlistamaan keskikesän juhlaa. Ilahduta juhlien isäntää tai emäntää viemällä lahjaksi kaiverretut lasit. Olutlasi, viinilasi, shottilasi, vesilasi, jokaiselle juomalle löytyy oma yksilöllinen lasi! Tai yksilöi vieraille omat muovilautaset. Erityisesti lapsivieraille nämä rikkoutumattomat ja uniikit lautaset ovat erinomainen juhannuslahja!

Grillaus

Grillikausi käynnistyy ja sitä varten on hyvä varautua hyvillä välineillä. Nahkainen esiliina on jokaisen grillimaisterin must have! Ja tyylin täydentää tietenkin nahkaiset patakintaat. Ja ihana lahjaidea on myös laadukkaasta puusta valmistettu tarjoilualusta , johon voit kaiverruttaa haluamasi tekstin. Siihen on kätevä laittaa kesäherkut esille ja puinen luonnonmateriaali on kaunis jokaisessa kattauksessa.

Rannalle

Kesällä monet päivistä vietetään tietenkin rannalla. Rannalla on kätevää kun jokaisella on yksilöity pyyhe. Voit luoda uniikit pyyhkeet nimellä tai kuvalla ja näin varmistat paikkasi aurinkotuolissa. Muistathan myös pitää huolen, että juot tarpeeksi vettä. Jotta vesipullo ei joudu hukkaan tee siitä yksilöity lisäämällä pulloon oma kuva tai nimi! Pää on hyvä suojata joko lippiksellä tai aurinkohatulla ja loman kruunaa yksilölliset sandaalit! Voit painattaa flip flopeihin haluamasi kuvan! Ja tietenkin kaikki rantatarvikkeet voit kantaa rannalle yksilöllisellä rantakassilla. Nyt olet valmis. Ei muuta kuin lomalle lompsis!
+ Lue lisää...
Voinko auttaa?
1