Ehtoollinen muisti tinaEhtoollinen muisti tinaEhtoollinen muisti tinaEhtoollinen muisti tinaEhtoollinen muisti tinaEhtoollinen muisti tina
Ehtoollinen muisti tinaEhtoollinen muisti tinaEhtoollinen muisti tinaEhtoollinen muisti tinaEhtoollinen muisti tinaEhtoollinen muisti tina

Ehtoollinen muisti tina

17,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
  • Toimitusosoite valintasi mukaan
  • Lahjakortti + ilmainen lahjakortti
  • 100% laatua
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoa kommunion-muistitallosta:
Muoto: suorakulmio
Materiaali: tina
Mitat: 20 x 12,5 x 5 cm
Paino: 180 grammaa
Mukautus: kuva ja / tai teksti alumiinilevyllä kannessa
Extra: käsienpesu suositellaan

Suojele arvokkaimpia ensimmäisiä ehtoollesi muistoja henkilökohtaisessa kotelossa!

Ensimmäinen pyhä ehtoollinen on tärkeä päivä lapsen elämässä, joka ansaitsee erityisen lahjan. Tämä kaunis yhteinen muistitikku on erittäin monipuolinen lahja. Voisit esimerkiksi täyttää sen parhaiten toivomuksensa kommunikaattorille, makeisille tai muille pienille lahjoille. Se ei ole kaikki! Voit mukauttaa tätä ensimmäistä ehtoollista muistitikkua valokuvalla ja / tai vastaanottajan nimellä. Näin voit mukauttaa ehtoollesi lahjan. Erityinen yllätys, joka on myös kestävä muisto erityiselle päivälle.

Valitse yksi erityisistä ensimmäisistä ehtoollisuussuunnitelmista ja teke siitä vieläkin kauniimpi lisäämällä kuva ja / tai nimi. Sinun pienen taideteoksensi on sitten painettu tarkoin kynnysmuistitason kanteen täysvärin laadussa. Ehtoollinen lahja on myös hienoa antaa puolueen aikana. Se on täydellinen paikka kommunikaattorille laittaa kaikki pienet kirjekuoret rahaan, jonka he saavat lahjaksi. Ihanteellinen ensimmäinen lahja. Luo oma heti!

Instant hintahinta a Ehtoollinen muisti tina ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

0031 111 712 466 (English) / b2b@yoursurprise.fi

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?