Henkilökohtainen taikuva mukiHenkilökohtainen taikuva mukiHenkilökohtainen taikuva mukiHenkilökohtainen taikuva mukiHenkilökohtainen taikuva mukiHenkilökohtainen taikuva mukiHenkilökohtainen taikuva muki
Henkilökohtainen taikuva mukiHenkilökohtainen taikuva mukiHenkilökohtainen taikuva mukiHenkilökohtainen taikuva mukiHenkilökohtainen taikuva mukiHenkilökohtainen taikuva mukiHenkilökohtainen taikuva muki

Nimimukit - Maaginen

13,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
  • Selkein tuloste iloisin kuvioin
  • Täysi monipuolinen tulostus
  • Korkealaatuinen keramiikka, jossa on astianpesua kestävä painatus
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoja taikamuki:
Materiaali: keraaminen
Korkeus: 9,5 cm / 3,7 "
Halkaisija: 8,2 cm / 3,2 "
Sisältö: 325 ml

Huomaa: Mukki on kokonaan mustana toimitettaessa. Suunnittelu tulee näkyviin vasta sen jälkeen, kun muki on täytetty kuumalla juomalla. Kuva on aina hieman näkyvissä maagisen kerroksen läpi, eikä se ole astianpesukone ja ei sovellu mikroaaltouuniin!

Anna henkilökohtainen taikasauha nimesi tai tekstisi lahjaksi!

Mikään ei voi olla tyydyttävämpi kuin juoda henkilökohtaisesta mukulasi, etenkin omalla nimesi tai tekstisi! Kuva näkyy sen jälkeen, kun muki on täytetty kuumalla juomalla. Tämä todella yllättää jonkun! Helppo kotona tai toimistossa, näin jokaisella on aina oma ainutlaatuinen muki!

Voit valita eri malleista, jotka voidaan mukauttaa omalla tekstilläsi! Olet varma, että sinulla on suosikki lause, nimi tai ainutlaatuinen teksti, jonka haluat tulostaa mukille. Tällainen alkuperäinen muki tekee teetä tai kahvia mukavammin!

Instant hintahinta a Nimimukit - Maaginen ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?