Salentein - Pinot Noir et ChardonnaySalentein - Pinot Noir et ChardonnaySalentein - Pinot Noir et ChardonnaySalentein - Pinot Noir et ChardonnaySalentein - Pinot Noir et ChardonnaySalentein - Pinot Noir et ChardonnaySalentein - Pinot Noir et ChardonnaySalentein - Pinot Noir et ChardonnaySalentein - Pinot Noir et ChardonnaySalentein - Pinot Noir et ChardonnaySalentein - Pinot Noir et Chardonnay
Salentein - Pinot Noir et ChardonnaySalentein - Pinot Noir et ChardonnaySalentein - Pinot Noir et ChardonnaySalentein - Pinot Noir et ChardonnaySalentein - Pinot Noir et ChardonnaySalentein - Pinot Noir et ChardonnaySalentein - Pinot Noir et ChardonnaySalentein - Pinot Noir et ChardonnaySalentein - Pinot Noir et ChardonnaySalentein - Pinot Noir et ChardonnaySalentein - Pinot Noir et Chardonnay

Salentein Pinot Noir & Chardonnay

54,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Vakuutan täten, että olen vähintään 18-vuotias ja voin ostaa alkoholi laillisesti, synnytykseni on: pp-mm-vvvv (pakollinen)
  • Kiiltävä tarra valokuvasi ja muotoilun kanssa
  • Parhaat viinit, valittu juuri sinulle
  • Täydellinen lahja jokaiselle viinin ystäville
  • Suorita lahjasi ylellisellä puuviini-laatikolla
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoja viineistä:
Bodegas Salenteinilla on erityinen historia. Sen perusti vuonna 1992 hollantilainen yrittäjä Mijndert Pon (joka tuli rikkaaksi ja kuuluisaksi Volkswagen-autoissa). Hän päätti perustaa viinitarhan korkealle yhdelle Andeksen ulkoreunareista.
Viinitarhat sijaitsevat Alto Valle de Ucon sydämessä yli 1200 metrin korkeudessa. Maa on kallioinen ja tämä pitää maata hyvin valutettuna. Yöt ovat viileitä johtuen vuoristosta, joka laskeutuu Andeilta, päivät ovat aurinkoisia ja lämpimiä. Rypäleet korjataan käsin ja käsitellään käyttämällä nykyaikaisia ​​oivalluksia ja viimeisintä teknologiaa. Korkeus, viileät yöt ja lämpimät aurinkoiset päivät antavat tämän viinin vahvan luonteen. Pon-perheen yrittäjyys tekee loput. Ainutlaatuinen viini bodega, jolla on maailmanlaajuinen menestys.

Tietoja Pinot Noirista:
Tämä on ihana punaviini. Todellinen Salentein ja todellinen Pinot Noir yksi, tyypillisesti kirkkaanpunainen väri ja mitä voit kutsua "rikkaaksi viiniksi". Maku voi erottaa punaisten hedelmien, yrttien, vaniljan ja tammipuiden tuoksujen aromit. Sileä ja mehukas viini, jossa on täydellinen maku ja pitkäkestoinen viimeistely.

Tietoja Chardonnay:
Aurinkoinen ja kullanvärinen valkoviini. Toinen upea nimi valikoimassamme, huippuluokan Chardonnay ja haluamasi brändin eksponentti: Salentein. Täydellinen tasapaino hedelmien ja puun sävyjen välillä on erotettava tässä sileässä ja kuohuviini-Chardonnayssa. Voit myös maistella päärynän, sitrushedelmien, hunajan, voin ja karamellin aromit. Runsas lava heijastuu lasillesi, jossa on täysi runko ja pitkäkestoinen viimeistely.

Yllätä jonkun kanssa ihana valikoima salentein viinejä henkilökohtaisella etiketillä!

Yllätä parhaita ystäviäsi, kumppania, vanhempia, työtovereita tai (yrityksiä) suhteita kahteen herkulliseen viinipulloon kauniissa puusta.

Tee nykyinen erikoistarjouksesi luomalla ainutlaatuinen tarra omalla valokuvallasi, tekstillasi tai logolla! Henkilökohtaisen tarran suunnittelu on nopeaa ja helppoa erikoisen kuvankäsittelyohjelmamme avulla. Voit myös lisätä ilmaisen lahjakortin omalla henkilökohtaisella tekstillasi. Toimitus on nopeaa ja luotettavaa.

Voit tilata viinin henkilökohtaisella valokuvaketjulla tai ilman sitä. Tutustu eri viinien herkkuihin ja laatuun ilman velvollisuutta ostaa täysi laatikko. Todella yllättää joku antamalla hänelle herkullisen viinivalikoiman!

Instant hintahinta a Salentein Pinot Noir & Chardonnay ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?