Salentein ChardonnaySalentein ChardonnaySalentein ChardonnaySalentein ChardonnaySalentein ChardonnaySalentein Chardonnay
Salentein ChardonnaySalentein ChardonnaySalentein ChardonnaySalentein ChardonnaySalentein ChardonnaySalentein Chardonnay

Salentein Chardonnay

32,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Vakuutan täten, että olen vähintään 18-vuotias ja voin ostaa alkoholi laillisesti, synnytykseni on: pp-mm-vvvv (pakollinen)
  • Suunnittele värikkäitä tulosteita HD-valokuvien laadussa
  • Kauneimmat mallit korkealaatuisesta kovalevystä
  • Mäntypussin ylellinen rinnassa, jossa on liukukansi ja inlay
  • Sisältää täysikokoisen pullon hienoimmista viineistä
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoja tästä viinistä:
Nimi: Salentein Chardonnay
Alkuperämaa: Argentiina
Viini: Valkoviini
Viinirypäle: 100% Chardonnay
Ominaisuudet: Aurinkoinen ja kullanvärinen viini, argentiinalainen luokka kuohuviini lasillesi.

Maku
Toinen erinomainen nimi valikoimassamme, huippuluokan Chardonnay ja haluamasi brändin eksponentti: Salentein. Täydellinen tasapaino hedelmien ja puun sävyjen välillä on erotettava tässä sileässä ja kuohuviini-Chardonnayssa. Voit myös maistella päärynän, sitrushedelmien, hunajan, voin ja karamellin aromit. Runsas lava heijastuu lasillesi, jossa on täysi runko ja pitkäkestoinen viimeistely. Rypäleet korjataan käsin ja käsitellään käyttämällä nykyaikaisia ​​oivalluksia ja viimeisintä teknologiaa.

Arominen ehdotus
Todellinen pöytäkumppani kaloille, valkoiselle lihalle ja siipikarjalle. Myös yllättävän hyvä vasikanliha tai sianliha, yhdessä kermaisen kastikkeen kanssa.

Tietoja tästä viinistä
Bodegas Salenteinilla on erityinen historia. Sen perusti vuonna 1992 hollantilainen yrittäjä Mijndert Pon (joka tuli rikkaaksi ja kuuluisaksi Volkswagen-autoissa). Hän päätti perustaa viinitarhan korkealle yhdelle Andeksen ulkoreunareista.

Itsenäinen bodega, jonka kuuluisa arkkitehti Mario Day Arenas on suunnitellut, on myös erityinen. Se on rakennettu ristin muotoiseksi, jos puupelletit on varastoitava 8 metriä maan alle, jotta viini kypsyisi kaikkein ihanteellisimmissa olosuhteissa.

Viinitarhat sijaitsevat Alto Valle de Ucon sydämessä yli 1200 metrin korkeudessa. Maa on kallioinen ja tämä pitää maata hyvin valutettuna. Yöt ovat viileitä johtuen vuoristosta, joka laskeutuu Andeilta, päivät ovat aurinkoisia ja lämpimiä. Korkeus, viileät yöt ja lämpimät aurinkoiset päivät antavat tämän viinin vahvan luonteen. Pon-perheen yrittäjyys tekee loput. Ainutlaatuinen viini bodega, jolla on maailmanlaajuinen menestys. Tilaa nyt vain YourSurpressa.

Anna herkullista pulloa Salentein Chardonnay -valkoviiniä henkilökohtaisessa tapauksessa lahjaksi!

Yllätä parhaita ystäviäsi, kumppania, vanhempia tai (liikesuhteita) ihastuttavan aurinkoisen ja kullanvärisen viinipullon kauniissa tapauksessa ilmaisella lahjakortilla! Todella yllätys pullo herkullista viiniä!

Tee lahjasi erityisen erikoinen ja suunnittele oma ylellinen puukotelo nimesi tai tekstisi mukaan. Meillä on laaja valikoima viinejä. Löydät herkullisen viinipullon jokaiselle onnelliselle vastaanottajalle täällä. Valinnanvaraa jokaiseen makuun!

Instant hintahinta a Salentein Chardonnay ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?