Luc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet Chardonnay
Luc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet ChardonnayLuc Pirlet Chardonnay

Luc Pirlet Chardonnay

16,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Vakuutan täten, että olen vähintään 18-vuotias ja voin ostaa alkoholi laillisesti, synnytykseni on: pp-mm-vvvv (pakollinen)
  • Suunnittele värikkäitä tulosteita HD-valokuvien laadussa
  • Hienoimmat viinit, jotka on valittu erityisesti sinulle
  • Suorita lahjasi ylellisellä puinen lahjapakkaus
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoja tästä viinistä:
Nimi: Luc Pirlet Chardonnay
Alkuperämaa: Ranska
Viini: Valkoinen
Viinirypäle: 100% Chardonnay
Ominaisuudet: Laaja ja hedelmäinen valkoviini.

Maku
Kukkakimppu, jossa on akaasiaa, jasmiinia, manteliemeniä, valkoista persikkaa ja sitrushedelmiä. Se on tasapainoinen, miellyttävä viini, jossa on terävä, hedelmäinen jälkimaku.

Arominen ehdotus
Hyvä aperitiiviviini sopii myös äyriäisille ja muille äyriäisille.

alkuperä
Luc Pirlet -valkoviini on valmistettu Chardonnay-rypäleistä, joita kasvatetaan viinitarhoissa, jotka sijaitsevat Narbonnen ja Limouxin välillä Pyreneillä.

Yllätä herkullisella Luc Pirlet -viinipullolla, jossa on henkilökohtainen etiketti lahjaksi!

Yllätä parhaita ystäviäsi, kumppania, vanhempia tai (liike) suhteita ihastuttavan valkoviinipullon kanssa kauniilla lahjapakkauksella ilmaisen lahjakortin kanssa! Tai mene ylellinen puukotelo, mukana tai ilman lisävarusteita. Tee lahjasi erityisen erikoinen luomalla ainutlaatuinen tarra omalla valokuvallasi, logolla tai tekstillä!

Valinnastamme on tärkeä etu, että voit tilata yksittäisen viinipullon, jolla on tai ilman henkilökohtaista valokuvaketta. Tällä tavoin voit tutustua eri viinien herkkuihin ja laatuun ilman velvollisuutta ostaa täysi laatikko. Todella yllätys pullo herkullista viiniä!

Instant hintahinta a Luc Pirlet Chardonnay ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?