Stoffel Riesling ja GewurztraminerStoffel Riesling ja GewurztraminerStoffel Riesling ja GewurztraminerStoffel Riesling ja GewurztraminerStoffel Riesling ja GewurztraminerStoffel Riesling ja GewurztraminerStoffel Riesling ja GewurztraminerStoffel Riesling ja GewurztraminerStoffel Riesling ja GewurztraminerStoffel Riesling ja Gewurztraminer
Stoffel Riesling ja GewurztraminerStoffel Riesling ja GewurztraminerStoffel Riesling ja GewurztraminerStoffel Riesling ja GewurztraminerStoffel Riesling ja GewurztraminerStoffel Riesling ja GewurztraminerStoffel Riesling ja GewurztraminerStoffel Riesling ja GewurztraminerStoffel Riesling ja GewurztraminerStoffel Riesling ja Gewurztraminer

Stoffel Riesling & Gewurztraminer

32,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Loppu varastosta
Vakuutan täten, että olen vähintään 18-vuotias ja voin ostaa alkoholi laillisesti, synnytykseni on: pp-mm-vvvv (pakollinen)
  • Toimitusosoite valintasi mukaan
  • Lahjakortti + ilmainen lahjakortti
  • 100% laatua
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoja viineistä:
Antoine Stoffelin talo on yksi tyypillisimmistä viinitiloista, jotka ovat tyypillisiä ranskan Alsace (d'Alsace) -alueelle. Chateau sijaitsee aivan Equisheimin ulkopuolella ja on perustanut isä ja äiti Stoffel. Tällä hetkellä tytär Annick on ottanut johtoaseman, jossa hyvät vanhat perinteet, kuten viininviljelyn tieteen ja taiteen, viinin ja viininvalmistuksen rakkaus, sekoittuvat nykyaikaiseen jalostustekniikkaan ja nykyaikaiseen markkinointiin. Tämä viinitarha ulottuu noin 9 aaria.

Stoffel Riesling
Alkuperämaa: Ranska (Alsace)
Viini: Valkoviini
Viinirypäle: 100% Riesling
Ominaisuudet: Todellinen viini Alsacen alueelta, herkullisen tuore ja hedelmäinen.

Alsace on kuuluisa herkullisesti tuoreista viineistä. Tämä viini on erittäin vilkas maku ja sitä rakastetaan ja nautitaan laajasta yleisöstä. Voit erottaa monenlaisia ​​makuja, kypsistä persikoista ja kukista, ananas- ja appelsiininkuoriin, sekoitettuna herkuttelemaan paahtoleipää. Hyvä Riesling kuin tämä Stoffel, on aina tasapainoinen ja pitkäikäinen.

Herkullista kalaa ja erilaisia ​​meriruokia (simpukoita, ostereita, simpukoita) tai nauttia lämpimässä kesäteoksessa puutarhassa. Tämä viini maistuu myös erittäin hyväksi Alsacen tai hollantilaisen hapankaalin maljalla.

Stoffel Gewürztraminer Med D'argent
Alkuperämaa: Ranska (Alsace)
Viini: Valkoviini
Viinirypäle: 100% Gewürztraminer
Ominaisuudet: tyylikäs viini Alsace-alueelta, jossa voit yhä tunnistaa vihreät laitumet ja kevätkukat tuoreessa tuoksussaan.

Tämä Gewürztraminer on yksi Alsace-alueen erinomaisista viineistä, joissa on runsaasti makua ja tuoksuvia aromia. Voit maistella erilaisia ​​asioita: Muscat, mehevä kevätkukkia, litsiä, ruusuja jne. Hyvin tasapainoinen ja moderni viini, joka perustuu ikäviin perinteisiin ja erittäin säänneltyyn lämpötilaan fermentaatioprosessin aikana.

Tuo juustot, siniset juustot ja Munster, herkullinen! Myös hieno viini aloittaa päivä, nauti kesällä aamulla.

Herkullinen valikoima Stoffel Riesling & Gewurztraminer, henkilökohtaisella etiketillä tai ilman sitä!

Pakattu kauniiseen puukoteloon, joka on yksilöllinen ainutlaatuisella etiketillä!

Yllätä joku, jolla on mukava valikoima Stoffel Riesling & Gewurztramineria, jolla on oma etiketti!

Yllätä parhaita ystäviäsi, kumppania, vanhempia, työtovereita tai (yrityksiä) suhteita kahteen herkulliseen viinipulloon kauniissa puusta.

Tee nykyinen erikoistarjouksesi luomalla ainutlaatuinen tarra omalla valokuvallasi, tekstillasi tai logolla! Henkilökohtaisen tarran suunnittelu on nopeaa ja helppoa erikoisen kuvankäsittelyohjelmamme avulla. Voit myös lisätä ilmaisen lahjakortin omalla henkilökohtaisella tekstillasi. Toimitus on nopeaa ja luotettavaa.

Voit tilata viinin henkilökohtaisella valokuvaketjulla tai ilman sitä. Tutustu eri viinien herkkuihin ja laatuun ilman velvollisuutta ostaa täysi laatikko. Todella yllättää joku antamalla hänelle herkullisen viinivalikoiman!

Instant hintahinta a Stoffel Riesling & Gewurztraminer ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?

Tämä lahja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Teemme kaikkemme, jotta voimme varastoida mahdollisimman pian.

Jos tarvitset lisätietoja nykyisestä toimitusaikasta, ota yhteyttä avustajasi numeroon: +358942450796 (Englanti)

Olemme iloisia voidessamme palvella!