Stoffel Gewürztraminer Med DargentStoffel Gewürztraminer Med DargentStoffel Gewürztraminer Med DargentStoffel Gewürztraminer Med DargentStoffel Gewürztraminer Med Dargent
Stoffel Gewürztraminer Med DargentStoffel Gewürztraminer Med DargentStoffel Gewürztraminer Med DargentStoffel Gewürztraminer Med DargentStoffel Gewürztraminer Med Dargent

Stoffel Gewürztraminer Med D'argent

16,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Loppu varastosta
Vakuutan täten, että olen vähintään 18-vuotias ja voin ostaa alkoholi laillisesti, synnytykseni on: pp-mm-vvvv (pakollinen)
  • Toimitusosoite valintasi mukaan
  • Lahjakortti + ilmainen lahjakortti
  • 100% laatua
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti


Lisätietoja tästä viinistä:
Nimi: Stoffel Gewürztraminer Med D'argent
Alkuperämaa: Ranska (Alsace)
Viini: Valkoviini
Viinirypäle: 100% Gewürztraminer
Ominaisuudet: tyylikäs viini Alsace-alueelta, jossa voit yhä tunnistaa vihreät laitumet ja kevätkukat tuoreessa tuoksussaan.

Maku
Tämä Gewürztraminer on yksi Alsace-alueen erinomaisista viineistä, joissa on runsaasti makua ja tuoksuvia aromia. Voit maistella erilaisia ​​asioita: Muscat, mehevä kevätkukkia, litsiä, ruusuja jne. Hyvin tasapainoinen ja moderni viini, joka perustuu ikäviin perinteisiin ja erittäin säänneltyyn lämpötilaan fermentaatioprosessin aikana.

Arominen ehdotus
Tuo juustot, siniset juustot ja Munster, herkullinen! Myös hieno viini aloittaa päivä, nauti kesällä aamulla.

Tietoja tästä viinistä
Antoine Stoffelin talo on yksi tyypillisimmistä viinitiloista, jotka ovat tyypillisiä ranskan Alsace (d'Alsace) -alueelle. Chateau sijaitsee aivan Equisheimin ulkopuolella ja on perustanut isä ja äiti Stoffel. Tällä hetkellä tytär Annick on ottanut johtoaseman, jossa hyvät vanhat perinteet, kuten viininviljelyn tieteen ja taiteen, viinin ja viininvalmistuksen rakkaus, sekoittuvat nykyaikaiseen jalostustekniikkaan ja nykyaikaiseen markkinointiin. Tämä viinitarha ulottuu noin 9 aaria.

Anna herkullinen pullo stoffel gewÜrztraminer valokuva ja teksti etiketti lahjaksi!

Yllätä parhaita ystäviäsi, kumppania, vanhempia, naapureita tai sukulaisia ​​ja ihastuttava viinipullo kauniissa lahjapakkauksessa. Tai valitse ylellinen puukotelo lisävarusteiden kanssa tai ilman.

Tee nykyinen erikoistarjouksesi luomalla ainutlaatuinen valokuvakortti tai lahjakortti omalla henkilökohtaisella tekstillasi. Tarran suunnittelu on nopeaa ja helppoa. Toimitus on nopeaa ja luotettavaa.

Toinen tärkeä etu meidän valintaamme on, että voit tilata yksittäisen viinipullon, jolla on tai ilman henkilökohtaista valokuvakappaletta. Tällä tavoin voit tutustua eri viinien herkkuihin ja laatuun ilman velvollisuutta ostaa täysi laatikko.
Todella yllätys joku antaa hänelle pullo herkullista viiniä!

Instant hintahinta a Stoffel Gewürztraminer Med D'argent ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?

Tämä lahja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Teemme kaikkemme, jotta voimme varastoida mahdollisimman pian.

Jos tarvitset lisätietoja nykyisestä toimitusaikasta, ota yhteyttä avustajasi numeroon: +358942450796 (Englanti)

Olemme iloisia voidessamme palvella!