Cielo Cabernet Sauvignon MagnumCielo Cabernet Sauvignon MagnumCielo Cabernet Sauvignon MagnumCielo Cabernet Sauvignon MagnumCielo Cabernet Sauvignon Magnum
Cielo Cabernet Sauvignon MagnumCielo Cabernet Sauvignon MagnumCielo Cabernet Sauvignon MagnumCielo Cabernet Sauvignon MagnumCielo Cabernet Sauvignon Magnum

Cielo Cabernet Sauvignon - Magnum

24,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Loppu varastosta
Vakuutan täten, että olen vähintään 18-vuotias ja voin ostaa alkoholi laillisesti, synnytykseni on: pp-mm-vvvv (pakollinen)
  • Toimitusosoite valintasi mukaan
  • Lahjakortti + ilmainen lahjakortti
  • 100% laatua
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoja tästä viinistä:
Nimi: Cielo Cabernet Sauvignon
Alkuperämaa: Italia
Viini: Punainen
Viinirypäle: Cabernet Sauvignon
Ominaisuudet: Tuore ja sileä punaviini.

Maku
Hedelmäinen punaviini, jossa on sileä viimeistely ja herkulliset herkut aromit kirsikoita, mustikoita ja mustaherukoita.

Arominen ehdotus
Herkullisia pastaa ja risottoa.

alkuperä
Ciele a Terra on perustanut vuonna 1908 ryhmä viininviljelijöitä Venetossa. Tavoitteena oli yhdistää voimia huippuluokan viinien tuottamiseen, myyntiin ja tuntemukseen. Nyt yhteisomistajilla on yli 3000 hehtaaria viinitarhaa niiden hävittämiseen. Pääosa sadonkorjuusta on peräisin Berikonin kukkuloilta. Näillä kukkuloilla on täydellinen mikroilmasto korkealaatuisten rypäleiden viljelyyn. Rypäleiden runsaan tarjonnan ansiosta Cielo on voinut tarjota jatkuvasti korkealaatuista terävää hintaa. Tämä vakaa tuotto johtuu myös hyper-moderneista tuotantotekniikoista.

Anna magnumpullon Cielo Cabernet Sauvignonille henkilökohtaisella etiketillä lahjaksi!

Yllätä parhaita ystäviäsi, kumppania, vanhempia tai (liike) suhteita ihastuttavalla punaviinipullolla kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti! Tai mene ylellinen puukotelo, mukana tai ilman lisävarusteita. Tee lahjasi erityisen erikoinen luomalla ainutlaatuinen tarra omalla valokuvallasi, logolla tai tekstillä!

Valinnastamme on tärkeä etu, että voit tilata yksittäisen viinipullon, jolla on tai ilman henkilökohtaista valokuvaketta. Tällä tavoin voit tutustua eri viinien herkkuihin ja laatuun ilman velvollisuutta ostaa täysi laatikko. Todella yllätys pullo herkullista viiniä!

Instant hintahinta a Cielo Cabernet Sauvignon - Magnum ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?

Tämä lahja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Teemme kaikkemme, jotta voimme varastoida mahdollisimman pian.

Jos tarvitset lisätietoja nykyisestä toimitusaikasta, ota yhteyttä avustajasi numeroon: +358942450796 (Englanti)

Olemme iloisia voidessamme palvella!