Schouwen Duiveland BlancSchouwen Duiveland BlancSchouwen Duiveland BlancSchouwen Duiveland BlancSchouwen Duiveland Blanc
Schouwen Duiveland BlancSchouwen Duiveland BlancSchouwen Duiveland BlancSchouwen Duiveland BlancSchouwen Duiveland Blanc

Schouwen-Duiveland Blanc

13,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Loppu varastosta
Vakuutan täten, että olen vähintään 18-vuotias ja voin ostaa alkoholi laillisesti, synnytykseni on: pp-mm-vvvv (pakollinen)
  • Toimitusosoite valintasi mukaan
  • Lahjakortti + ilmainen lahjakortti
  • 100% laatua
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti


Lisätietoja tästä viinistä:
Nimi: Pinot Blanc Schouwen-Duiveland
Alkuperämaa: Alankomaat
Viini: Valkoviini
Viinirypäle: 100% Pinot Blanc
Ominaisuudet: Tuore ja hedelmäinen valkoinen viini Alankomaiden maaseudulta.

Maku
Pinot Blanc on tuore ja hedelmäinen viini. Sen pyöreä maku tekee siitä ihanteellisen kumppanin kalaa ja astioita, jotka sisältävät kuori kalaa.

Arominen ehdotus
Erittäin hyvä viini mennä tuoreita simpukoita Zeeuwse Oosterschelde!

Tietoja tästä viinistä
De Kleine Schorre'n viinitila löytyy Schouwen-Duiveland-saarelta Zeelandissa. Yhteistyössä kuuluisan Luxemburgin CEP d'Or -viiniyrityksen kanssa on istutettu 30 000 viiniköynnöstä. Tällä hetkellä viinitarha on kasvanut 8 aaria ja on suurin viinitarha Hollannissa.

Viinit valmistetaan klassisista rypälelajikkeista Elsassista. Nämä tuoreet viinit sopivat täydellisesti Oosterschelden hollantilaisiin "suolainen herkkuihin", kuten simpukoihin, ostereihin, hummereihin, rapuihin, pohjaan, suolakiinteistöihin ja monivuotisiin hanhiin. Erittäin hieno viini. Se, että KLM valitsi De Kleine Schorelta Pinot Blanc -yrityksen liikelentoluokan matkustajilleen, on selkeä todiste siitä, millaista laatua tämä viinitarha haluaa.

Anna herkullinen pullo schouwen-duiveland blanc valokuvateollisuudelle lahjaksi!

Yllätä parhaita ystäviäsi, kumppania, vanhempia, naapureita tai sukulaisia ​​ja ihastuttava viinipullo kauniissa lahjapakkauksessa. Tai valitse ylellinen puukotelo lisävarusteiden kanssa tai ilman.

Tee nykyinen erikoistarjouksesi luomalla ainutlaatuinen valokuvakortti tai lahjakortti omalla henkilökohtaisella tekstillasi. Tarran suunnittelu on nopeaa ja helppoa. Toimitus on nopeaa ja luotettavaa.

Toinen tärkeä etu meidän valintaamme on, että voit tilata yksittäisen viinipullon, jolla on tai ilman henkilökohtaista valokuvakappaletta. Tällä tavoin voit tutustua eri viinien herkkuihin ja laatuun ilman velvollisuutta ostaa täysi laatikko.
Todella yllätys joku antaa hänelle pullo herkullista viiniä!

Instant hintahinta a Schouwen-Duiveland Blanc ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?

Tämä lahja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Teemme kaikkemme, jotta voimme varastoida mahdollisimman pian.

Jos tarvitset lisätietoja nykyisestä toimitusaikasta, ota yhteyttä avustajasi numeroon: +358942450796 (Englanti)

Olemme iloisia voidessamme palvella!