Oude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap Rosé
Oude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap Rosé

Oude Kaap Rosé

18,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Vakuutan täten, että olen vähintään 18-vuotias ja voin ostaa alkoholi laillisesti, synnytykseni on: pp-mm-vvvv (pakollinen)
  • Suunnittele värikkäitä tulosteita HD-valokuvien laadussa
  • Kauneimmat mallit korkealaatuisesta kovalevystä
  • Mäntypussin ylellinen rinnassa, jossa on liukukansi ja inlay
  • Sisältää täysikokoisen pullon hienoimmista viineistä
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Kaunis etelä-afrikkalainen rosé, jossa on oma valokuva ja teksti! Pehmeään jälkimakuun voidaan havaita herkullinen maku punaisista hedelmistä, erityisesti mansikoista ja vadelmista. Tämä maukas, pehmeä viini sopii erinomaisesti janoon sen hedelmällisyyteen, etenkin lämpimien kesäkuukausien aikana! Erittäin sopii tarjoamaan aperitiivin, jossa on grilli. Yllätä perheesi ja ystäväsi herkullisella viinipulloilla omalla etiketillä.

Tietoja tästä viinistä:
Oude Kaapin viinit ovat alkuperänsä kauniissa Franschhoek-laaksossa, jossa vuodesta 1693 lähtien jyrkät Drakestein-vuoret ovat olleet tärkeässä asemassa laadukkaiden viinien valmistuksessa. Määritelmä, pysyvyys, intohimo ja innovaatiot ovat myös muokanneet viininvalmistusta kiinteistöön ja tämän perinnön kunnioittaminen on uuden sukupolven viinintuottajia.

Luomalla Oude Kaap -viinejä viininvalmistajat käyttävät vain alueen parhaita hedelmiä, sillä hyvän viinin ydin on hedelmä. Oude Kaap -viinien valintaa varten viininvalmistajat pitävät kiinteää yhteyttä viljelijöihin ja käyttävät hyvin tiukkaa valintaprosessia.

Viini on valmistettu pimeästä Pinotage-rypäleistä. Vaaleanpunaista väriä hankitaan jättämällä mehu kosketuksiin rypäleen nahkojen kanssa vain lyhyeksi ajaksi, jolloin nahat antavat vain tietyn määrän väriä mehua. Se on melko kuiva rosé, mutta sillä on edelleen vilkas maku. Maku, jolla on mansikan ja vadelman ominaisuuksia, on edelleen hyvin läsnä sileässä viimeistelyssä.

Anna herkullisen pullon Oude Kaap Rosé -viini lahjaksi henkilökohtaisessa tapauksessa!

Yllätä parhaita ystäviäsi, kumppania, vanhempia tai (yrityksiä) suhteita ihastuttavalla ruusunviini-viinillä kauniissa tapauksessa ilmaisella lahjakortilla! Todella yllätys pullo herkullista viiniä! Herkullisesti virkistävä viini, joka on erityisen hyvä kesäisin hedelmäinen virkistys. Suuri kuin aperitiivi tai grilli.

Tee lahjasi erityisen erikoinen ja suunnittele oma ylellinen puukotelo nimesi tai tekstisi mukaan. Meillä on laaja valikoima viinejä. Löydät herkullisen viinipullon jokaiselle onnelliselle vastaanottajalle täällä. Valinnanvaraa jokaiseen makuun!

Instant hintahinta a Oude Kaap Rosé ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?