Oude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap Rosé
Oude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap Rosé

Oude Kaap Rosé

15,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Vakuutan täten, että olen vähintään 18-vuotias ja voin ostaa alkoholi laillisesti, synnytykseni on: pp-mm-vvvv (pakollinen)
  • Suunnittele värikkäitä tulosteita HD-valokuvien laadussa
  • Hienoimmat viinit, jotka on valittu erityisesti sinulle
  • Suorita lahjasi ylellisellä puinen lahjapakkaus
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti


Luomalla Oude Kaap -viinejä viininvalmistajat käyttävät vain alueen parhaita hedelmiä, sillä hyvän viinin ydin on hedelmä. Oude Kaap -viinien valintaa varten viininvalmistajat pitävät kiinteää yhteyttä viljelijöihin ja käyttävät hyvin tiukkaa valintaprosessia.

Viini on valmistettu pimeästä Pinotage-rypäleistä. Vaaleanpunaista väriä hankitaan jättämällä mehu kosketuksiin rypäleen nahkojen kanssa vain lyhyeksi ajaksi, jolloin nahat antavat vain tietyn määrän väriä mehua. Se on melko kuiva rosé, mutta sillä on edelleen vilkas maku. Maku, jolla on mansikan ja vadelman ominaisuuksia, on edelleen hyvin läsnä sileässä viimeistelyssä.
Herkullisesti virkistävä viini, joka on erityisen hyvä kesäisin hedelmäinen virkistys. Suuri kuin aperitiivi tai grilli.

Yllätä jonkun kanssa ihana pullo oude kaapeli rosé kanssa mittatilaustyönä!

Kaunis etelä-afrikkalainen rosé, jossa on oma valokuva ja teksti! Pehmeään jälkimakuun voidaan havaita herkullinen maku punaisista hedelmistä, erityisesti mansikoista ja vadelmista. Tämä maukas, pehmeä viini sopii erinomaisesti janoon sen hedelmällisyyteen, etenkin lämpimien kesäkuukausien aikana! Erittäin sopii tarjoamaan aperitiivin, jossa on grilli. Yllätä perheesi ja ystäväsi herkullisella viinipulloilla omalla etiketillä.

Tietoja tästä viinistä:
Oude Kaapin viinit ovat alkuperänsä kauniissa Franschhoek-laaksossa, jossa vuodesta 1693 lähtien jyrkät Drakestein-vuoret ovat olleet tärkeässä asemassa laadukkaiden viinien valmistuksessa. Määritelmä, pysyvyys, intohimo ja innovaatiot ovat myös muokanneet viininvalmistusta kiinteistöön ja tämän perinnön kunnioittaminen on uuden sukupolven viinintuottajia.

Instant hintahinta a Oude Kaap Rosé ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?