Salentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein Malbec
Salentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein Malbec

Salentein Malbec

32,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Vakuutan täten, että olen vähintään 18-vuotias ja voin ostaa alkoholi laillisesti, synnytykseni on: pp-mm-vvvv (pakollinen)
  • Suunnittele värikkäitä tulosteita HD-valokuvien laadussa
  • Kauneimmat mallit korkealaatuisesta kovalevystä
  • Mäntypussin ylellinen rinnassa, jossa on liukukansi ja inlay
  • Sisältää täysikokoisen pullon hienoimmista viineistä
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoja tästä viinistä:
Nimi: Salentein Reserve Malbec
Alkuperämaa: Argentiina
Viini: Punaviini
Viinirypäle: 100% Malbec
Vuonna 2009
Ominaisuudet: Intensiivinen ja erilainen maku, todellinen argentiinalainen luokassa.

Maku
Uusi erinomainen nimi valikoimassamme, todellinen Salentein. Tundran ja ylänköjen erottuva ja voimakas maku. Viini, jolla on yksilöllinen luonne, ja aromit, jotka aiheuttavat herkullista ja lihavaa makua, jota parannetaan kypsymällä ranskalaisesta tammesta valmistetuissa tynnyreissä. Pitkäkestoinen viimeistely, joka pysyy suussa. Rypäleet korjataan käsin ja tuotetaan viimeisintä tekniikkaa käyttäen, mikä johtaa täydelliseen viiniin.

Arominen ehdotus
Tämä todellinen argentiinalainen viini olisi liitettävä tarjottavaan punaiseen lihaan grilli ja villi riista. Runsas ateria voi olla täysin valmis lasin tämän viinin ja kovaa juustoa. Herkullinen!

Tietoja tästä viinistä
Bodegas Salenteinilla on erityinen historia. Sen perusti vuonna 1992 hollantilainen yrittäjä Mijndert Pon (joka tuli rikkaaksi ja kuuluisaksi Volkswagen-autoissa). Hän päätti perustaa viinitarhan korkealle yhdelle Andeksen ulkoreunareista.

Itsenäinen bodega, jonka kuuluisa arkkitehti Mario Day Arenas on suunnitellut, on myös erityinen. Se on rakennettu ristin muotoiseksi, jos puupelletit on varastoitava 8 metriä maan alle, jotta viini kypsyisi kaikkein ihanteellisimmissa olosuhteissa.

Viinitarhat sijaitsevat Alto Valle de Ucon sydämessä yli 1200 metrin korkeudessa. Maa on kallioinen ja tämä pitää maata hyvin valutettuna. Yöt ovat viileitä johtuen vuoristosta, joka laskeutuu Andeilta, päivät ovat aurinkoisia ja lämpimiä. Korkeus, viileät yöt ja lämpimät aurinkoiset päivät antavat tämän viinin vahvan luonteen. Pon-perheen yrittäjyys tekee loput. Ainutlaatuinen viini bodega, jolla on maailmanlaajuinen menestys. Tilaa nyt vain YourSurpressa.

Anna herkullinen pullo Salentein Malbec -viiniä henkilökohtaisessa tapauksessa lahjaksi!

Yllätä parhaita ystäviäsi, kumppania, vanhempia tai (liike) suhteita ihastuttavalla punaviinipullolla kauniissa tapauksessa ilmaisella lahjakortilla! Todella yllätys pullo herkullista viiniä!

Tee lahjasi erityisen erikoinen ja suunnittele oma ylellinen puukotelo nimesi tai tekstisi mukaan. Meillä on laaja valikoima viinejä. Löydät herkullisen viinipullon jokaiselle onnelliselle vastaanottajalle täällä. Valinnanvaraa jokaiseen makuun!

Instant hintahinta a Salentein Malbec ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?