Ramon Bilbao Gran ReservaRamon Bilbao Gran ReservaRamon Bilbao Gran ReservaRamon Bilbao Gran ReservaRamon Bilbao Gran ReservaRamon Bilbao Gran Reserva
Ramon Bilbao Gran ReservaRamon Bilbao Gran ReservaRamon Bilbao Gran ReservaRamon Bilbao Gran ReservaRamon Bilbao Gran ReservaRamon Bilbao Gran Reserva

Ramon Bilbao Gran Reserva

44,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Vakuutan täten, että olen vähintään 18-vuotias ja voin ostaa alkoholi laillisesti, synnytykseni on: pp-mm-vvvv (pakollinen)
  • Suunnittele värikkäitä tulosteita HD-valokuvien laadussa
  • Kauneimmat mallit korkealaatuisesta kovalevystä
  • Mäntypussin ylellinen rinnassa, jossa on liukukansi ja inlay
  • Sisältää täysikokoisen pullon hienoimmista viineistä
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti


Lisätietoja tästä viinistä:
Nimi: Ramon Bilbao Gran Reserva
Alkuperämaa: Espanja
Viini: Punaviini
Viinirypäle: 90% Tempranillo, 7% Mazuelo, 3% Craciano
Ominaisuudet: Herkkä, tyylikäs ja tyylikäs viini Espanjasta.

Maku
Monimutkainen, herkkä ja elegantti viini, jonka päärynä, luumu ja omena on hedelmäinen aromi. Vihjeet setripuu ja sikari. Viini valmistetaan nykyaikaisilla viininvalmistusmenetelmillä, ja se jätetään kypsymään 30 kuukautta amerikkalaisissa tammitynnyreissä ja vielä 36 kuukautta pullotuksen jälkeen. Tämä osoittaa, kuinka hyvin tämä upea viini voidaan säilyttää ja mikä laatu se on saanut!

Arominen ehdotus
Ihanteellinen kumppani erilaisille punajuurille (paahdettu ja grillattu) ja villieläimiin. Tämä viini menee erinomaisesti kypsän juuston kanssa.

Tietoja tästä viinistä
Espanjan tunnetuimmalla viinialueella DOC Riojan sydämessä sijaitsee Ramón Bilbaon kartano Rioja Alta -alueella, jossa on pitkä historia, joka on peräisin viime vuosisadan alusta. Tässä maatilalla punaviinin ja valkoviinien viininvalmistusprosessin parantaminen on jatkuvasti työstetty rakkaudella ja käsityöllä. Ne yhdistävät parhaimmat espanjalaiset perinteet rypäleiden kasvun ja jalostuksen suhteen käyttämällä uusia oivalluksia ja tekniikoita.

Tempranilla ja Mazuelo-rypäle ovat tämän Gran Reservan peruselementtejä. Lämminverinen viini, jolla on ainutlaatuinen maku, joka muodostuu lämpimästä tuulesta kuivasta Sierra de Cantabiresta, joka törmää Välimeren viileämmän tuulen ja Ebro-joen ihanteellisen kosteuden vuoksi.

Anna herkullinen pullon Ramon Bilbao Gran Reserva punaviini yksilöllisessä tapauksessa!

Yllätä parhaita ystäviäsi, kumppania, vanhempia tai (yrityksiä) suhteita hienolla tyylikkäällä punaviinillä pulloon, jossa on kaunis lahjakortti! Todella yllätys pullo herkullista viiniä!

Tee lahjasi erityisen erikoinen ja suunnittele oma ylellinen puukotelo nimesi tai tekstisi mukaan. Meillä on laaja valikoima viinejä. Löydät herkullisen viinipullon jokaiselle onnelliselle vastaanottajalle täällä. Valinnanvaraa jokaiseen makuun!

Instant hintahinta a Ramon Bilbao Gran Reserva ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?