Ramon Bilbao Gran CrianzaRamon Bilbao Gran CrianzaRamon Bilbao Gran CrianzaRamon Bilbao Gran CrianzaRamon Bilbao Gran CrianzaRamon Bilbao Gran Crianza
Ramon Bilbao Gran CrianzaRamon Bilbao Gran CrianzaRamon Bilbao Gran CrianzaRamon Bilbao Gran CrianzaRamon Bilbao Gran CrianzaRamon Bilbao Gran Crianza

Ramon Bilbao Gran Crianza

24,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Vakuutan täten, että olen vähintään 18-vuotias ja voin ostaa alkoholi laillisesti, synnytykseni on: pp-mm-vvvv (pakollinen)
  • Suunnittele värikkäitä tulosteita HD-valokuvien laadussa
  • Kauneimmat mallit korkealaatuisesta kovalevystä
  • Mäntypussin ylellinen rinnassa, jossa on liukukansi ja inlay
  • Sisältää täysikokoisen pullon hienoimmista viineistä
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti


Lisätietoja tästä viinistä:
Nimi: Ramon Bilbao Gran Crianza
Alkuperämaa: Espanja
Viini: Punaviini
Viinirypäle: 100% Tempranillo
Ominaisuudet: kaunis illallinen viini!

Maku
Syvä punaviini, jossa on mustahedelmien, luumujen ja santelipuiden tuoksuja, herkullisen hajuveden, kookospähkinän ja lakritsin kanssa. Tämä on ehdottomasti erittäin monimutkainen ja erittäin hedelmäinen viini! Maku on kaunista ja täynnä kypsän tanniinin makuja. Tyylikäs viini hedelmäinen viimeistely. Viini valmistetaan nykyaikaisilla viininvalmistusmenetelmillä, ja se jätetään kypsymään 14 kuukautta amerikkalaisissa tammitynnyreissä ja vielä 8 kuukautta pullotuksen jälkeen.

Arominen ehdotus
Tämä todella kaunis illallinen viini on taattu menestys. Se on ihanteellinen kumppani paistettua lihaa ja kovaa juustoa varten. Tämä viini hitaasti pysyy kypsyneenä ja saa vain enemmän makua, mitä vanhempi se saa.

Tietoja tästä viinistä
Espanjan tunnetuimmalla viinialueella DOC Riojan sydämessä sijaitsee Ramón Bilbaon kartano Rioja Alta -alueella, jossa on pitkä historia, joka on peräisin viime vuosisadan alusta. Tässä maatilalla punaviinin ja valkoviinien viininvalmistusprosessin parantaminen on jatkuvasti työstetty rakkaudella ja käsityöllä. Ne yhdistävät parhaimmat espanjalaiset perinteet rypäleiden kasvun ja jalostuksen suhteen käyttämällä uusia oivalluksia ja tekniikoita.

Tempranilla ja Mazuelo-rypäle ovat tämän Gran Reservan peruselementtejä. Lämminverinen viini, jolla on ainutlaatuinen maku, joka muodostuu lämpimästä tuulesta kuivasta Sierra de Cantabiresta, joka törmää Välimeren viileämmän tuulen ja Ebro-joen ihanteellisen kosteuden vuoksi.

Anna herkullinen pullo Ramon Bilbao Gran Crianza punaviini yksilöllisessä tapauksessa lahjaksi!

Yllätä parhaita ystäviäsi, kumppaneita, vanhempia tai (liike) suhteita kauniilla, ilmaisella lahjakortilla kauniilla pulloilla syvän punaista viiniä! Todella yllätys pullo herkullista viiniä!

Tee lahjasi erityisen erikoinen ja suunnittele oma ylellinen puukotelo nimesi tai tekstisi mukaan. Meillä on laaja valikoima viinejä. Löydät herkullisen viinipullon jokaiselle onnelliselle vastaanottajalle täällä. Valinnanvaraa jokaiseen makuun!

Instant hintahinta a Ramon Bilbao Gran Crianza ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?