Gin ja tonic setti - Bobby's Gin - ChromaluxeGin ja tonic setti - Bobby's Gin - ChromaluxeGin ja tonic setti - Bobby's Gin - ChromaluxeGin ja tonic setti - Bobby's Gin - ChromaluxeGin ja tonic setti - Bobby's Gin - ChromaluxeGin ja tonic setti - Bobby's Gin - Chromaluxe
Gin ja tonic setti - Bobby's Gin - ChromaluxeGin ja tonic setti - Bobby's Gin - ChromaluxeGin ja tonic setti - Bobby's Gin - ChromaluxeGin ja tonic setti - Bobby's Gin - ChromaluxeGin ja tonic setti - Bobby's Gin - ChromaluxeGin ja tonic setti - Bobby's Gin - Chromaluxe

Gin ja tonic setti - Bobby's Gin

89,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä

Vakuutan täten, että olen vähintään 18-vuotias ja voin ostaa alkoholi laillisesti, synnytykseni on: pp-mm-vvvv (pakollinen)

 • Tyypillinen gin, joka on erityisesti valittu sinulle
 • Ylellisessä mäntykotelossa, jossa on liukukansi
 • Suunnittele värikkäitä tulosteita HD-valokuvien laadussa
 • Thumbnail

  Bobby's Gin - Chromaluxe
  89,95 €

 • Thumbnail

  Bobby's Gin - aito
  79,95 €

Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoja personoinnista:
Mukauttaminen: ylellisessä laatikossa
Tulostus: tulosta kansiin kristallinkirkkaan HD-kuvan laatuun
Mitat laatikko: 36,5 x 20,6 x 11 cm
Mitat kansi: 35,6 x 18,9 x 0,3 cm
Extra: puinen laatikko FSC-sertifioinnilla

Lisätietoja gin:
Nimi: Bobby's dry gin
Sisältö: 700 ml
Maa: Alankomaat
Alkoholiprosentti: 42%
Luonne: Bobby's gin on miellyttävästi maustettu gini, joka muistuttaa läheisesti Lontoon kuivaa giniä. Pehmeä, miellyttävä gini rajoitetussa versiossa ja korianterin ja tuoreiden sitrushedelmien aromaattisilla makuilla. Aromit ovat erityisen rikkaita ja tasapainoisia ja antavat ginin lempeän luonteen, mikä tekee siitä monipuolisen yhdistelmän.

Lisätietoja tonicista:
Nimi: Fever Tree Indian Tonic Water
Sisältö: 200 ml
Tämä tonic ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita, säilöntäaineita tai aromiaineita.

Anna tyylikäs gin- ja tonic-setti Bobby's Ginin kanssa!

Tiedätkö jonkun, joka on todellinen gini- ja tonic-tuuletin? Tai pidätkö tästä suosittua sekoitusjuomaa? Yllätä joku, jolla on trendikäs ja henkilökohtainen lahja. Tämä gin ja tonic setti on juuri sitä mitä etsit! Herkullinen pullo Bobby's gin, jossa pullo Fever Tree Indian Tonic kauniisti painettu puinen laatikko. Puulaatikossa on kätevä liukukansi, jonka avulla voit muokata sen nimen ja / tai valokuvan mukaan. Tällä tavalla voit tehdä lahjasta todella ainutlaatuisen!

Valitse yksi kannen ainutlaatuisista kuvioista ja lisää kuva, nimi tai teksti. Varmistamme, että luomuksesi on painettu puulaatikkoon rakkaudella. Kannessa on kiiltävä pinnoite, joka kirkastaa suunnittelua vieläkin enemmän! Gin- ja tonic-setti on sitten kauniisti kääritty ja toimitetaan sinulle tai vastaanottajalle. Gin ja tonic setti on ainutlaatuinen ja tyylikäs juoma jokaiselle tilaisuudelle, hurraa!

Instant hintahinta a Gin ja tonic setti - Bobby's Gin ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

0031 111 712 466 (English) / zakelijk@yoursurprise.com

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?