Juomat
Tilaa tänään, toimitetaan tänään
Tilaa tänään, toimitetaan tänään
Juomat
Lahjakohde
Näytä suodattimet
Piilota suodattimet
Tyyppi
Tyyppi
Väri
Väri
Alkuperämaa
Alkuperämaa
190 lahjoja: juomat

juomat

Onko sinulla jotain juhlia, kiittää jotakuta vai haluatko vain osoittaa arvostustasi henkilölle? Yllätä tämä henkilö suosikkijuomalla! Voit valita monista eri juomista, mutta vain YouSurpressa voit kääntää ne kaikki henkilökohtaiseksi lahjaksi.

Samppanja

Jotkut juhlallisuudet vaativat paahtoleipää. Paahtoleipä ihmiselle, tulevaisuudelle tai liiketoiminnalle. Se on todella erikoinen tilaisuus, jossa on hyvä samppanja . Pikkujuhliin valitset Moët et Chandonin 375ml pullon, suurempien juhlien valitset tavallisen kokoisen pullon, esimerkiksi Baron Fuenté Rosén.

Suurin juhla suosittelemme magnumpulloa Baron Fuenté . Samppanja muuttaa jokaisen juhlan hauskaksi ja tyylikkääksi tapahtumaksi. Sinun ei tarvitse odottaa, ennen kuin on jonkun syntymäpäivä ennen kuin voit avata mukavan pullon samppanjaa, voit nauttia herkullisesta juomasta milloin haluat!

Olut ja viini

Ei ole salainen, että miehet rakastavat kylmää olutta aina silloin tällöin. Mutta naiset voivat rakastaa tätä juomaa yhtä paljon. Oluen lahjapakkauksia on tarjolla jokaiseen makuun, hedelmäisestä oluesta kansainvälisiin oluihin. Etkö paljon oluen tuulettimesta? Ei ongelmaa! Tarjoamme punaisia, valkoisia ja ruusuviinejä Euroopasta, Afrikasta ja Etelä-Amerikasta. Illallisia ja tupaantuliaiset osapuolet eivät ole täydellinen ilman suosikki viiniä . Voit lisätä suosikkikuvan tai nimen viinimerkkiin, jotta se olisi henkilökohtainen ja ainutlaatuinen lahja.

Viski

Juhli saavutusta, syntymäpäivää tai vuosipäivää hyvällä pullolla viskiä. Aiotko ravistella hienoa ja herkullista cocktailia viskiksesi tai mieluummin juoda tätä juomaa puhdas, lasillinen vettä tai kalliota? Kevyempi ja raskaampi viski on, joten löydät aina täydellisen puolestasi! Viskiä lähetetään ylellisissä puulaatikoissa, joista voit personoida kannen. Voit myös antaa pullon viskiä liikelahjaksi ja käyttää yrityksen logoa lahjapaketin kansiin.

portti

Satama on vahva Portugalin viini. Nauti tästä juomasta aperitiivinä tai jälkiruokaviinina. Portti voidaan jakaa kahteen eri luokkaan. Ensimmäinen on Ruby, joka on hedelmäinen ja toinen on Tawny, jolla on enemmän pähkinäinen maku siihen. Graham's Fine Ruby ja Graham's Fine Tawny ovat täydellisiä esimerkkejä erilaisista satamatuotteista. Lisäksi tarjoamme myös 10 ja 20 vuotta vanhoja satamia . At YourSurprise -yrityksessä löydät parhaimmat portviinit jokaiseen tilaisuuteen. Tämä lahja on nautittava viimeiseen pudotukseen asti!
+ Lue lisää...