Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Tietoa YourSurprisesta

Tietoa YourSurprisesta

Aloitimme toimintamme ullakolla Zierikzeen pienessä satamakaupungissa Hollannissa luoden yksilöityjä musiikkikappaleita. Ja nyt olemme suurin yksilöityjä lahjoja valmistava verkkokauppa. Yli 1500 lahjan valikoimastamme löydät varmasti aina lahjan, jolla yllättää läheisesi. Ja meillä on suuret suunnitelmat!

Tällä hetkellä olemme aktiivisia 16 maassa ja hyvin pian avaamme 7 uutta verkkosivua, joten ihmiset ympäri maailman voivat valita meiltä lahjan ja tehdä siitä yksilöllisen omalla kuvalla, nimellä tai tekstillä. Ja aina ei tarvitse odottaa erityistä hetkeä muistaaksemme läheistämme. Saatamme asua kaukana toisistamme, mutta käyttämällä hetken aikaasi voit luoda yksilöllisen lahjan, joka voi kertoa enemmän kuin tuhat sanaa. Lahja on osoitus siitä, että ajattelet ja välität ja sillä on valtava potentiaali tuoda iloa läheisillemme.
Haluamme luoda iloa ympärillemme ja teemme kaikkemme, että luomme lahjasi huolella ja tarkkuudella ja toimtamme ne sinulle mahdollisimman nopeasti.

Voit lukea YourSurprise-käyttöehdot klikkaamalla tässä.

Yrityksen aikajanat
Asiakaspalvelu

Send us a message

Asiakaspalvelumme on auki englanniksi:
Maanantai - Torstai: 9:30 - 22:00
Perjantai: 9:30 - 18:00
Lauantai - Sunnuntai: 9:30 - 14:00
englanniksi
Olemme suljettu taivaaseenastumispäivänä. Olemme taas paikalla perjantaina!

Asiakaspalvelu

YourSurprise

YourSurprise.com BV
Gouwepoort 3
4301 RZ Zierikzee
Alankomaat

Pankkitiedot:

IBAN-numero: NL36 RABO 0160 5957 11
SWIFT / BIC-koodi: RABONL2U

Lisäinformaatio:
Kauppakamari nro: 22057264
ALV-numero: NL.820845437B01

Liikelahjat

Yrityskysely

Tule kollegaksemme YourSurpriselle!

Liikelahjat

Yritystilaus