YourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakortti
YourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakortti

YourSurprise lahjakortti varten:

Piper Heidsieck Brut

67,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
  • Henkilökohtainen lahjakortti, jossa on kauniita kuvituksia
  • Soveltuu koko valikoimaan!
  • Vuonna iloinen henkilökohtainen lahja voi
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoja tästä samppanjasta:
Nimi: Piper Heidsieck Brut
Alkuperämaa: Ranska
Samppanja: brut
Viinirypäle: 55% pinot noir, 30% pinot meunier, 15% chardonnay
Ominaisuudet: Raikas ja säteilevä samppanja

Maku
Kuohuviini ja rapea samppanja herkullisen pitkällä viimeistelyllä. Piper Heidsieck Brut on kevyt paahtava, sitruunan ja omenan vihjeitä.

Arominen ehdotus
Piper Heidsieck Brut on herkullinen samppanja, joka kulkee oystereiden kanssa, kalaa on höyrytetty tai virkistävä aperitiivi.

Tietoja samppanjaa
Piper Heidsieck on champagne-talo ranskalaisesta champagne-alueesta, joka perustettiin Florens-Louis Heidsieckin Reimsissä vuonna 1785. Heidsieckin nimi yhdistettiin Piperin nimiin vuonna 1839. 1980-luvun lopulla Piper Heidsieck tuli osa Rémy Cointreau -viiniä ja väkeviä alkoholijuomia ryhmä. Ennen tuolloin heidän samppanjansa eivät olleet kovin arvostettuja, mutta siitä lähtien paljon on muuttunut. Piper Heidsieckin samppanjahalli toimii läheisessä yhteistyössä lähes 200 viinitarhan kanssa, joka on levinnyt samppanjaalueen yli. Vuoden viininviljelijä Régis Camus ja hänen tiiminsä viittaavat joukkoon "talon kriteerejä", jotka on kehitetty ajan mittaan ja maustettu omilla kokemuksillaan.

Anna henkilökohtainen lahjakortti, jossa on kuva ja teksti!

✔ Vastaanotin mukauttaa oman lahjansa
✔ Lähetä suoraan vastaanottoon tai anna se itse
✔ Lahjakortti mukavassa kattilassa voi viestiäsi ja kuvaasi
✔ Lahjakortti toimitetaan ilman ylimääräisiä maksuja
✔ Antakaa aina jotain, mikä sopii!

Lahjakortin avulla voit tilata valitsemasi lahjan ja sisältää toimituskulut, joten vastaanottaja voi tilata lahjansa ilman ylimääräisiä maksuja. Vastaanottaja voi myös tilata toisen lahjan, lahjakortin arvoa voidaan käyttää kaikissa lahjoissa koko valikoimassamme. Koska lahjakortti on voimassa kahdentoista kuukauden ajan, vastaanotin saa vähintään yhden vuoden tilaamaan oman henkilökohtaisen lahjansa!

Instant hintahinta a YourSurprise lahjakortti ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?