YourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakortti
YourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakorttiYourSurprise lahjakortti

YourSurprise lahjakortti varten:

Cava Palau Gazo

19,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
  • Henkilökohtainen lahjakortti, jossa on kauniita kuvituksia
  • Soveltuu koko valikoimaan!
  • Vuonna iloinen henkilökohtainen lahja voi
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoja tästä samppanjasta:
Nimi: Cava Palau Gazo
Maa: Espanja
Tyyppi: brut
Viinirypäleet: Parellada, Macabeo, Xarel-Lo

Maku
Hieno kuplat, pehmeä, hedelmäinen maku, jossa vihreiden omenien aromit viimeistelevät tasaisella, pyöristetyllä jälkimaku.

alkuperä
Penedes sijaitsee Lounaisosassa Barcelonassa ja on Katalonian suurin ja tärkein viinintuotantoalue. Penedes mahtuu monenlaisiin rypäleisiin, ja alueen viinintuottajat eivät ole ujo kokeilemisesta, joka tapahtuu suuressa mittakaavassa. Tämä johtuu osittain siitä, että Penedes-viinit ovat nopeasti suosittu maine. Valkoviinit ja rosados ​​ovat dramaattisesti lisänneet laatua nykyaikaisten tekniikoiden avulla. Kuitenkin kuuluisin Penedesin tuote on edelleen Cava (kuohuviini). Palaun valmistajilla Mont Marcalilla on varmasti nimi, jota ne pitävät kolmen parhaan Cava-tuottajan kohdalla Espanjassa. Haltija Manuel Sancho ja hänen tyttärensä ovat onnistuneet parantamaan laatua lähes vuosittain hyvällä organisaatiolla ja investoimalla uusiin teknologioihin. Hintaa uskomaton arvo: viini, joka seuraa pullon fermentaation todellista "metode traditionelle".

Anna henkilökohtainen lahjakortti, jossa on kuva ja teksti!

✔ Vastaanotin mukauttaa oman lahjansa
✔ Lähetä suoraan vastaanottoon tai anna se itse
✔ Lahjakortti mukavassa kattilassa voi viestiäsi ja kuvaasi
✔ Lahjakortti toimitetaan ilman ylimääräisiä maksuja
✔ Antakaa aina jotain, mikä sopii!

Lahjakortin avulla voit tilata valitsemasi lahjan ja sisältää toimituskulut, joten vastaanottaja voi tilata lahjansa ilman ylimääräisiä maksuja. Vastaanottaja voi myös tilata toisen lahjan, lahjakortin arvoa voidaan käyttää kaikissa lahjoissa koko valikoimassamme. Koska lahjakortti on voimassa kahdentoista kuukauden ajan, vastaanotin saa vähintään yhden vuoden tilaamaan oman henkilökohtaisen lahjansa!

Instant hintahinta a YourSurprise lahjakortti ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?