• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 1500 yksilöityä lahjaa!
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.
Fiep Westendorp
Pim & Pom - Aurinko-näyttö
Pim & Pom - Rantapussi
Pim & Pom - Lounasrasia
Pim & Pom - Lasten esiliina
Pim & Pom Lasten lautanen - Nauti aterianne
Pim & Pom lasten levy - auto (4)
Pim & Pom Lasten levy - pullo
Pim & Pom Lasten lautanen - Auton (3)
Pim & Pom Lasten lautanen - saappaat
Pim & Pom Lasten lautanen - Käy kävelylle
Pim & Pom Lasten lautanen - Auton (1)
Pim & Pom - T-paita
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 674 arvostelut
Heidi
jätetty 14-01-21

"Jos kaikki tuotteenne ovat yhtä laadukkaita kuin tilaamani vehnäolutlasit niin en keksi mitään parannettavaa.."

10 / 10
Anceliga
jätetty 14-01-21

"Tuotteet oli juuri sellaiset kuin pitikin. Tilaus tuli todella nopeasti. "

10 / 10
Niina
jätetty 14-01-21

"Hienoja uutuuksia ja nopea toimitus on plussaa. Kerrankin hyviä alennuksia myös. Tuo 15 % on jo hyvä .."

9 / 10

Fiep Westendorp

Fiep Westendorp on kuuluisa kuvista lasten kirjoista. Hän tuli tunnetuksi hänen Jip & Janneke -hahmojen kuvista. Yhteistyö ja ystävyys Alankomaiden kirjailija Annie MG Schmidtin kanssa kesti elinaikanaan ja yhdessä he loivat monia lapsille tarinaa. Monet kaikenikäiset ihmiset ovat kasvaneet allekirjoituskuvien ja kaikkien kirjoiden herkkien merkkien seikkailut. Vuonna 2016 Fiep Westendorp olisi juhannut 100 vuotta.

Lasten esiliina

Lapset haluavat auttaa keittiössä, varsinkin kun teet evästeitä tai kakkua. Käännä lapsesi pieni keittiömestari lasten esiliinaan . Lasten esiliinat ovat värikkäitä, alkuperäisiä Fiep Westendorp -malleja ja saatavana eri väreissä. Voit helposti lisätä lapsesi nimen esiliinaan, jotta se olisi henkilökohtainen lahja. Nyt he voivat auttaa äitiä ja isää keittiössä saamatta vaatteita likaantumaan.

Lapset lounaspaketit

Lounaalla päivähoitoon tai kouluun on niin paljon helpompaa ja hauskaa lapsille lounaspaketteja Pim & Pom. Et löydä yhtään puristettua voileipiä lasten koulupussien pohjasta enää ja juomapakkaukset eivät räjähtä kirjojen ja kotitehtävien alle, kun ne säilytetään lounaspaketissa. Muutaman helppoa vaihetta voit kääntää tämän lounasruokalista hauskaksi ja henkilökohtaiseksi lahjaksi. Valitse väri-lounasruutu ja muotoilija editorissa, lisää lapsen nimi siihen ja olet valmis! Nämä värikkäät lapset lounas laatikot ovat loistava lahja syntymäpäivänä tai takaisin kouluun lahja.

Auton auringonvalot

Aurinkoiset päivät ovat suuria, koska voit mennä rannalle tai nauttia BBQ: n puutarhassa. Jotkut meistä edes toivovat, että se oli kesä koko vuoden! Se, mitä emme pidä aurinkoisista päivistä, on, että kirkas valo voi vahingoittaa silmiä. Voit suojata lapsesi suoraan auringonvalolta autossa tarvitset auton aurinkosuojaa. Pim & Pom -auton auringonsäteet tekevät autolla aurinkoisilla päivillä tai kesälomilla paljon vähemmän stressiä ja paljon värikkäämpiä. Lisää kuva lapsestasi, lemmikeestasi tai heidän lempilinnestään auton auringon sävyihin, jotta se olisi henkilökohtainen lahja.