Kaikki yhteys lahjat
433 lahjoja: yhteys

Ehtoollinen lahjat

Ensimmäinen pyhä ehtoollinen on lapselle hyvin erityinen tilaisuus. Ensimmäinen pyhä ehtoollinen tapahtuu vain kerran elämässä, mikä tekee siitä erittäin jännittävän. Kun pyhä tapahtuma kirkossa on tapahtunut, päivä on täynnä perheitä ja ystäviä. Poika tai tyttö saa lahjoja tänä erityisenä päivänä. Haluat yllättää heidät jotain, joka on ainutlaatuinen ja kestävä muisto tämän erityisen päivän.

Tee oma sertifikaatti

Koska ensimmäinen pyhä ehtoollinen on erityinen päivä, jolle haluat antaa jollekulle kestävän muistin. Tee oma sertifikaatti tähän erityiseen tilaisuuteen! Ota kaunis kuva poikasta / tytöstä tästä erikoispäivästä ja kirjoita se todistukseen. Voit kirjoittaa oman tekstin ja nimen lapselle, jotta se olisi todella ainutlaatuinen ja henkilökohtainen. Anna tämä erikoistodistus kauniiseen paikkaan lapsen makuuhuoneessa tai olohuoneessa.

Kaiverrettu rannekoru

Tytöt yleensä pukeutuvat valkoiseen mekoon ensimmäiseen pyhään ehtoollisuuteensa. Ainutlaatuinen hopeakorujen pala tekee hänestä vieläkin kauniimman! Onko tytön nimi kaiverrettu hopeahattuun. Kaiverrettu rannekoru on valmistettu korkealaatuisesta hopeasta ja sitä voidaan käyttää joka päivä. Rannekoru tulee pysyväksi muistoksi erikoispäivänä.

Valokuvan laatta

Ensimmäinen pyhä ehtoollinen päivä lapsi on aina koko perheen vaalia. Tällainen kuva ansaitsee erityisen paikan kodissasi. Pyydä kirkolliskokeen kuva ja päivämäärä keraamisten laattojen päälle. Tämä perinteinen lahja on, että lapsi pitää muistona erityisestä päivästä. Valokuvalevy on myös kaunis lahja lapsen kummille.

Valokynttilä

Kynttilän kuva on täydellinen lahja lahjaksi. Ota kuva lapsesta ja päivämäärä, joka painetaan kynttilöön, jotta se olisi henkilökohtainen lahja. Voit myös valita hajustetun kynttilän eri väreillä. Voit valita kolmesta eri tuoksusta, joten on aina yksi, jota rakastat! Voit lisätä ilmaisen pienen tervehdyskortin valokuvakynttilöihin . Jos et voi osallistua puolueeseen, voit lähettää lahjan haluamallasi osoitteella.
+ Lue lisää...