Doodles vesipulloDoodles vesipulloDoodles vesipulloDoodles vesipulloDoodles vesipulloDoodles vesipulloDoodles vesipulloDoodles vesipulloDoodles vesipulloDoodles vesipullo
Doodles vesipulloDoodles vesipulloDoodles vesipulloDoodles vesipulloDoodles vesipulloDoodles vesipulloDoodles vesipulloDoodles vesipulloDoodles vesipulloDoodles vesipullo

Doodles vesipullo

14,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
  • Toimitusosoite valintasi mukaan
  • Lahjakortti + ilmainen lahjakortti
  • 100% laatua
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti


Lisätietoja Doodles-vesipulloista:

Kapasiteetti: 500 ml
Tulostusmitat: 10,5 x 18 cm
Materiaali: alumiini
Väri: valkoinen
Extra: pullot ovat BPA-vapaita

Tämä hauska Doodles juo pullon nimi ja valokuva on todella must-have!

Maan päällä paljon? Sitten tämä iloinen Doodles-vesipullo sopii sinulle! Juomapullo on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, ja se on koristeltu ihastuttavalla Doodle-mallilla. Pörröiset pikku ystäväsi eivät voi odottaa nauttien lempijuomaasi kanssasi. Haluatko tietää, mitä tämä juomapullo todella tekee? Voit lisätä oman nimesi ja valokuvasi muotoiluun, todella ainutlaatuinen! Erinomainen lisävaruste omalle liikuntaharjoitukselle tai hauska, urheilullinen lahja ystävälle.

Mukautettu vesipullon materiaali on BPA-vapaa, joten se on täysin turvallinen, jotta voit nauttia juomasi. Juomapulloissa on 500 ml, joten ne sopivat pitkiä matkoja tai juoksua varten. Kuvasi, nimen ja Doodles-malliston kauniin värilliset tulosteet ovat astianpesukoneiden kestäviä, joten voit nauttia henkilökohtaisesta juomapulasta tulevina vuosina. Jatka, luo oma pieni taideteos ja yllätä joku cool Doodles vesipullo valokuva ja nimi!

Instant hintahinta a Doodles vesipullo ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

0031 111 712 466 (English) / zakelijk@yoursurprise.com

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?