Doodles - suklaa sydän - maitoDoodles - suklaa sydän - maitoDoodles - suklaa sydän - maitoDoodles - suklaa sydän - maitoDoodles - suklaa sydän - maito
Doodles - suklaa sydän - maitoDoodles - suklaa sydän - maitoDoodles - suklaa sydän - maitoDoodles - suklaa sydän - maitoDoodles - suklaa sydän - maito

Doodles - suklaa sydän

20,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Koko
Maku
  • Perinteinen belgialainen Callebaut-suklaa
  • Käsin kaadettu sinulle, syötävällä
  • Rehellinen suklaa QPP-laatumerkin ansiosta
Valmistettu rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet sen suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa mukana ilmainen kortti

Lisätietoja Doodles suklaa sydämestä:
Makuaineet: maito, tumma tai valkosuklaa
Mitat: 17x15,5 cm
Paino: ± 300 grammaa
Extra: tulosta aina valkoisella suklaan yläkerroksella
Kaakaoprosentti: 33,6%
Ainekset: sokeri, kaakaovoi [5], täysmaitojauhe, kaakaomassa [5], emulgointiaine: soijalesitiini, vanilja, aromi [5], laadukas kumppanuusohjelma

Lisätietoja Callebaut Chocolate:
Suklaamme on valmistettu käsityöläisen belgialaisen Callebaut-suklaasta. Joka on tunnettu erittäin voimakasta makua ja erittäin hyvälaatuisia. Kaikki suklaa on juuri valmistettu ja lähetetään samana päivänä. Kaikki suklaa kulutetaan parhaiten ennen vuoden kuluttua, kun sitä pidetään viileässä ja pimeässä paikassa 14-18 asteen välillä.

Reilun kaupan suklaa: QPP-todistus
Tämä suklaa valmistetaan Callebaut Quality Partner -ohjelmasta työskenteleviltä maanviljelijöiltä. Tämä ohjelma tarjoaa paremmat työ- ja elinolosuhteet osallistuville kaakaonviljelijöille kolmansista maista. Tällä tavalla voit nauttia herkullisesta suklaasta huolettomasti!

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja suklaasta.

Yllätä joku herkullisella Doodles suklaa sydämessä nimi ja valokuva!

Etsitkö maukasta lahjaa, joka antaa jollekulle hymyn kasvoilleen? Jos olet, yllätys jonkun kanssa tämän herkullisen suklaa sydämessä söpö Doodles ja ystäviä malleja. De Doodles -mallit on kehitetty erityisesti YourSurprise-tuotteille. Tällaisen romanttisen, maukkaan ja erikoisen suklaa-sydämen kanssa ei voi mennä pieleen!

Voit tilata Doodle-suklaa-sydämen maidossa, tummalla ja valkoisella suklaalla ja voit valita kahdesta eri koosta. Ensin valitset kuvasi käytännön valokuvien muokkaajana ja sen jälkeen lisätään yksi erikoismalleista Mister Frog, Miss and Mister Bear, Miss Giraffe ja monet muut ystävät. Voit suunnitella tämän maukkaan suklaan sydämen sekunnissa!

Huomio: Jotta voisimme toimittaa tuotteitamme parhaalla mahdollisella tavalla, emme lähetä suklaata, kun lämpötila on yli 25 astetta. Voit tietysti tilata suklaata ja lähetämme lahjan mahdollisimman pian, kun lämpötila on tarpeeksi alhainen. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Haluatko tarjouksen: Doodles - suklaa sydän ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremman määrän tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä arkisin klo 9:30-18:00.

0031 111 712 466 (English) / b2b@yoursurprise.fi

Erinomainen liikelahja
Lahjat valmistellaan ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Yksilöinti jokaiseen tuotteeseen

Haluatko vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?