Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

BBQ-lahjat

Parhaat BBQ-lahjat grillimestarille

Kesä on täällä ja se tarkoittaa, että on aika grillata! Ulkona syöminen puutarhassa nauttien auringonpaisteesta, mukava kylmä juoma kädessä. Kuulostaa taivaalliselta useimmille meistä. Jos etsit upeaa lahjaa jollekin joka juhlii syntymäpäiväänsä kesällä, tai jos perheessäsi tai ystäväpiirissäsi on todellinen BBQ-harrastaja, meillä on sinulle parhaat lahjavinkit.

puinen tarjoilualusta

Puinen tarjoilualusta

Kaikki herkut täytyy olla näyttävästi esillä, eikö niin? Miten olisi kaunis puinen tajroilualusta, jota voi käyttää myös leikkuulautana? Voit tarjoilla tältä alustalta meilkein mitä tahansa leipäpaloista naposteltaviin. Puiset tarjoilualustat voi yksilöidä valitsemallasi tekstillä ja/tai nimellä. Voit valita alustalle myös puulajin, kuten tiikkipuun tai pyökin. Puisia tajroilualustoja on saatavilla eri muotoisina: pyöreinä, suorakulmaisina ja pitkulaisina.
Vieraasi tulevat pitämään siitä varmasti!

Luo oma tarjoilualusta >>nahkaiset BBQ-käsineet

Nahkaiset BBQ-käsineet

Safety first! Näiden nahkaisten BBQ-käsineiden avulla et varmasti polta sormiasi. Hanskat ovat tarpeeksi pitkät ja kestävät lämpöä. Ne on tehty korkealaatuisesta buffalon mokkanahasta. Niissä on tyylikäs muotoilu, ja kummankin käsineen voi yksilöidä vastaanottajan nimellä. Todella persoonallinen lahja!

Katso nahkaiset BBQ-käsineet >>


BBQ-esiliina nahasta aikuisille

Aikuisten nahkainen BBQ-esiliina

Viimeistele grillimestarin lookki tämän upean esiliinan avulla! Tämä nahkainen BBQ-esiliina on kestävä ja erittäin toimiva grillaukseen. Voitko kuvitella kumppanisi tämä esiliina yllään pilkkomassa tai grillaamassa vihanneksia? Esiliina on saatavilla ruskeana tai mustana ja siinä on kaksi kätevää taskua edessä. Taskuihin on helppo laittaa grillipihdit tai puhelin grillauksen ajaksi. Voit yksilöidä esiliinan haluamallasi tekstillä tai nimellä.

Katso aikuisten nahkainen esiliina >>nahkainen esiliina lapsille

Lasten nahkainen BBQ-esiliina

Jos haluat antaa pikkuisesi auttaa grillaamisessa, varusta hänet tällä tyylikkäällä lasten nahkaisella BBQ-esiliinalla. Tämä esiliina on pienempi versio aikuisten BBQ-esiliinasta, joten se sopii hyvin yhteen äidin tai isän esiliinan kanssa. Tässä esiliinassa on myös kaksi taskua edessä, ja voit yksilöidä sen lapsen nimellä tai valitsemallasi tekstillä.

Olethan varovainen, jos annat pikkuisesi avustaa grillaamisessa!

Katso lasten BBQ-esiliina >>


kaiverrettu veitsiteline veitsillä=

Veitsiteline

Grillaaminen on hauskempaa kun sinulla on oikeat välineet; tyylikkäät hanskat ja esiliina... ja tietenkin terävä veitsi jolla pilkkoa grillattavat! Yllätä grillimestari tällä hienolla veitsitelineellä, johon on kaiverrettu hänen oma nimensä. Veitsiteline sisältää pihviveitsen, kaiverretun veitsen sekä lihahaarukan, sakset, hammastetun veitsen, leipäveitsen, kokinveitsen, keittiöveitsen ja leikkoveitsen.

Luo kaiverrettu veitsiteline >>Lisää lahjaan täydellinen viimeistely näiden kaiverrettujan lasien avulla!

Nämä lasit luovat parhaan tunnelman illallispöytään, tuoden jokaiseen kattaukseen hauskan ja juhlavan tunnelman.

Katso kaikki blogit