• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
< Takaisin
Kaikki Takaisin kouluun lahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 90 arvostelut
Annukka
jätetty 16-10-19

"Helpot sivut ja ohjeet,nopea toimitus.🤗 Tilaamani tuote oli juuri sellainen kuin pitikin!!💕 "

10 / 10
Tiina
jätetty 15-10-19

"Kaikki toimi täydellisesti. Tavarat oli hyvin pakattu. "

10 / 10
Jarkko
jätetty 13-10-19

"Hyvin te vedätte 👍 "

10 / 10

Back to school

Loma on ohi ja on aika palata kouluun uudelleen. Aika nähdä kaikki ystävät uudelleen ja (uusi) opettaja (t). Tämä on aina jännittävä aika ja haluat olla hyvin valmistautunut ensimmäiseen päivään. Varmista, että syöt aamiaisen, päivän tärkein ateria! Pakkaa koululaukku kirjoillasi, kynät, lyijykynät ja älä unohda lounasta.

Ensimmäisellä koulupäivänne ja lukuvuoden lopulla et halua menettää mitään viileästä koulumateriaalista . Tee siitä helppo tunnistaa omat tarvikkeet lisäämällä niille nimi ja / tai valokuvasi! Tämä tekee koulustarpeistasi näyttävän erittäin viileältä ja niitä ei saa sekoittaa jonkun toisen!

Penaali

Hetkiin tarvitset kynän tai kynän, jota et löydä jotain. Kuinka kynät ja kynät menetetään niin helposti? Koska et laittanut niitä omaan persoonalliseen kynäkoteloonne ! Nyt kun olemme ratkaisseet tämän mysteerin, keskitymme luomaan hämmästyttävän kynätapauksen, jonka koulusi on koskaan nähnyt. Valitse suosikkikuvasi sinusta ja ystävistasi, lemmikkisi, idoliasi tai urheilujoukkueestasi ja paina se kynän koteloon. Haluatko lisätä tekstiä kynätilasiisi? Ei ongelmaa! Käyttäjäystävällisessä toimituksessamme on erittäin helppo luoda omat ainutlaatuiset kynäkotelot.

Piirtosarja

Oletko valmis ottamaan tavallisen kynäkotelon seuraavalle tasolle? Astu piirustussarjan maagiseen maailmaan! Etsitkö kynää? Se on piirustussarjassa! Etsitkö huopakärkikynää? Se on siellä! Täytyykö tehdä suoraviivaista linjaa? Arvaa, mistä löydät hallitsijan? Se on oikein, tämä piirustussarja on todellinen hengenpelastaja. Se on täydellinen lahja kaikille luoville lapsille. Piirustuksen avulla pienet taiteilijat voivat tehdä mestariteoksen mestariteoksen jälkeen. Ole valmis tekemään paljon värikkäitä piirustuksia tulossa!

Eväslaatikko

Oppiminen tekee sinusta nälkäisen! Varmista, että lapsesi syövät terveellisen lounaan pakkaamalla ne kaikki, mitä he tarvitsevat omassa lounaslaatikossaan. Ei tarvitse huolehtia siitä, että he menettävät lounaslaukunsa enää. Pienellä Help YourSurprise -yrityksellä voit luoda lounaalla, joka on niin viileä, että he rakastavat sitä päivittäin kouluun. Oman hauskan valokuvan ja värikkään designin avulla voit itse laatia lunchboxin. Oman nimesi ja valokuvasi lounasruudulla sinä tulet siihen, joka muuttaa lounasaikaan pienessä juhlassa!

Henkilökohtainen tabletti

Ovatko lapset saavat kotitehtäviä ja tarvitsevat vähän apua internetistä sen täydentämiseksi? Pienellä apuvälineellä he saavat hyviä arvosanoja joka kerta. Onnettomuuksia tapahtuu, joten on parasta valmistautua heihin. Varmista, että sinulla on tabletin ympärillä oleva tapa suojata sitä putoamiselta, kolhuilta ja naarmuilta. Tee tablet-kotelo ainutlaatuinen muotoilemalla se valokuvallasi tai valokuvallasi. Kuka aiot yllättää tämän hämmästyttävän henkilökohtaisen tabletin tapauksessa ?
+ Lue lisää...
Voinko auttaa?
1