Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

15 lahjat

Luo oma yksilöity Samsung-kuori

Jos etsit omaperäistä Samsung-kuorta, voit tietysti valita tavallisen kuoren. Tai voit luoda ja suunnitella ihan oman yksilöllisen Samung-kuoresi! Erotu joukosta todella ainutlaatuisella älypuhelimen kuorella. Luo omasi nyt!

Samsung-kuori omalla valokuvalla

Jos sinulla on valokuva, jota rakastat tuijottaa väsymättä, käytä sitä Samsung-kuoren räätälöimiseen, jotta näet sen aina, kun tartut älypuhelimeesi. Olipa kyseessä kumppanisi, perheesi, lapsesi, vanhempasi, lemmikkisi kuva tai hääkuvasi, Samsung-kuoresi on todella omaperäinen.

Voit ladata valitsemasi valokuvan käyttäjäystävällisessä online-muokkausohjelmassa ja sijoittaa sen juuri haluamallasi tavalla luodaksesi Samsung-kuoren, joka näyttää täsmälleen siltä, kun olit sen kuvitellut.

Samsung-kuori, jossa on yksi hauskoista malleistamme

Jos haluat luoda Samsung-kuoren pienemmällä valokuvalla, yhdistä se yhteen tyylikkäisiin malleihimme. Meillä on malleja sateenkaarilla, banaaneilla, kukilla, leijonilla, leopardikuviolla, sydämillä ja paljon muulla. Jokaiseen malliin voi lisätä pienen valokuvan ja valitsemasi tekstin.

Itse suunniteltu Samsung-kuori

Jos sinulla on luova mieli ja haluat mieluummin suunnitella Samsung-kuoresi aivan itse, se onnistuu. Lataa mallisi online-muokkausohjelmaamme ja luo oma Samsung-kuoresi hetkessä.

Samsung-kuoret uusimmille ja vanhemmille puhelinmalleille

YourSurprise-sivulta löydät Samsung-kuoren melkein kaikille Samsung-malleille. Voit luoda yksilöidyn kuoren Samsung Galaxy S20 ja Samsung Galaxy S20 -puhelimille sekä Samsung Galaxy A3, Samsung Galaxy J5 ja Samsung Galaxy S8 Plus -puhelimille.

Ei vähimmäistilausmäärää

Yksilöidyille Samsung-kuorillemme ei ole vähimmäistilausmäärää, mikä tarkoittaa, että voit räätälöidä vain yhden Samsung-kuoren kerrallaan. Yksilöidyt puhelinkuoremme toimitetaan nopeasti.