Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Parhaat henkilökohtaiset puhelinkotelot Apple Iphone- tai Samsung-matkapuhelimeesi, joissa on valitsemasi nimi, valokuva, kollaasi, muotoilu ja/tai teksti.

24 lahjat

Puhelimen suojakuoret valokuvallasi ja/tai valitsemallasi tekstillä

Jos etsit todella ainutlaatuista puhelinkuorta, luo omasi! Kaikki puhelinkuoremme voidaan räätälöidä valitsemallasi valokuvalla, tekstillä ja/tai hauskoilla malleilla. Säilytä puhelin turvallisesti samalla, kun korostat omaa tyyliäsi.

Voit päättää miltä puhelimesi kuori näyttää, mikä on aika siistiä! Erotu joukosta ja luo oma yksilöity puhelinkuoresi. YourSurprisesta löydät puhelinkuoret kaikenlaisille älypuhelimille Samsungista iPhoneen. Luo malli käyttäjäystävällisessä online-muokkauspalvelussamme, ja me painatamme sen valitsemaasi puhelinkuoreen erittäin huolellisesti ja upealla laadulla.

Yksilöity puhelinkuori valokuvalla tai mallilla

Muokkauspalvelussamme voit luoda oman henkilökohtaisen mestariteoksesi valitsemillasi valokuvilla ja/tai tekstillä, ja tarjolla on myös hauskoja malleja. YourSurprise-palvelussa saat päättää, miltä puhelimesi kuori näyttää. Lisää vain valokuvasi tai teksti ja luo henkilökohtainen puhelinkuoresi hetkessä!

Puhelinkuoret eivät ole vain hieno idea itsellesi, vaan voit myös tehdä hauskan (mainos) lahjan. Lisää logo, yrityksen tai joukkueen nimi puhelinkuoreen mainostaaksesi yritystäsi, urheiluseuraa tai bändiä. Voit mukauttaa kaikki puhelinkuoret haluamallasi tavalla!

Ei vähimmäismäärää

Jos haluat yksilöidä oman puhelinkuoresi, mikään ei estä sinua! Minimitilausmäärää ei ole, joten voit tilata vaikka vain yhden puhelinkuoren. Räätälöimme jokaisen puhelinkuoren käsin, erittäin huolellisesti ja tarkkaavaisesti.

Valokuvalla varustettu puhelinkuori

Kuinka monta kertaa päivässä tartut puhelimeesi? Useammin kuin luulet! Sinulla on siis erinomainen syy luoda oma yksilöity puhelinkuoresi valitsemillasi valokuvilla. Kätevän muokkauspalvelumme avulla voit luoda puhelinkuoren suosikkivalokuvillasi hetkessä. Valitse kuva suosikkilomastasi, söpö kuva lapsistasi tai ihana kuva rakkaimmastasi, jotta voit nähdä sen aina, kun tartut puhelimeesi. Luo yksilöity puhelinkuori online-muokkauspalvelussamme nopeasti ja helposti.